Tyű, de megváltozott ez a mese...

2022. október 13. 14:52

Morállal még sosem fűtöttek.

2022. október 13. 14:52
null
Szánthó Miklós
Szánthó Miklós
Facebook

„Az ökohisztériát meg klímaszorongást puszta marketingszempontok miatt felturbózó woke hálózat - jóemberkedő nagyvállalatok, bezöldülő balos politikusok, társadalom-mérnökösködésre ácsingózó »haladó« liberálisok – fel- és kihasználtak egy fiatal kislányt az elmúlt években, hogy minden rossz okozójaként hergeljenek az atomenergia ellen. [Amikor jobboldali politikus a saját választókerületében merészel egy iskolát meglátogatni, az »politikai pedofília«. Greta kizsigerelése, meg alsótagozatos srácok élőpajzsként történő használata budapesti tüntiken – az persze rendben van.]

Pontosan azon multik és PR-hálózatok állnak a zöldhisztéria mögött, akik a folyamatos fogyasztásra buzdítással egyébként éppen legfőbb okozói a túlfogyasztásnak és az abból fakadó környezetterhelésnek. De pár éve a coolságot meg a profitabilitást ügyesen ötvöző guruk fordítottak egyet a reklámköpönyegen és eladják a mindenmentes, szamoai guanóval ízesített chai lattét karbonlábnyom-mentes trendiségként. Ez ugyanaz a hálózat és fősodor, ami évtizedes antimilitarista-pacifista múlttal a háta mögött (»make love, not war«) most látszólag érzelmektől átfűtve hörgi, hogy akár totális háború árán is térdre kell kényszeríteni Putyint - és az erkölcsi well-beingért nem számít drága árnak, ha az európai gazdaságok átvitt, a lakások a szó szoros értelemben kihűlnek. [Ugyanitt szívszélhűdéssel esnek le a székről, mikor a magyar miniszterelnök annyit mer mondani, hogy úgy nem hajlandó segíteni az ukránokat, ha abba Magyarország tönkremegy]. Btw. morállal még sosem fűtöttek.”

Kapcsolódó

Greta Thunberg: Ne kapcsolják le az atomerőműveket!

Megszólalt a svéd klímaaktivista. Bővebben...

Nyitókép: Jonathan Nackstrand / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rrrrrr
2022. október 19. 21:42
király a cím!
Royce2.0
2022. október 14. 07:39
Gréta, a kurva anyád! (zanzásítva a fentieket :DDD)
Szittya66
2022. október 13. 17:17
Ha egy igazi politikus ült volna a teremben, amikor ez a retardált Greta éppen leba....ta őket, akkor az felállt volna és úgy rúgja seggbe ezt a kis elmebeteget, hogy kiesik az ajtón. Ehelyett felállva tapsikolt mindenki.
puszt
2022. október 13. 15:39
"hálózatok állnak a zöldhisztéria mögött, akik a folyamatos fogyasztásra buzdítással egyébként éppen legfőbb okozói a túlfogyasztásnak és az abból fakadó környezetterhelésnek" Te elmebeteg! Nem pont a gci sulykolta a rezsicsökkentést, amiből következett, h nincs szükség takarékosságra, ellopva a hőszigetelésre kapott pénzt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!