Újabb orosz sikernek örülhetnek a mimagyarok

2022. október 21. 19:12

Az orosz érdek, ím, megvédésre került. Hajrá, Zdrasztvutyi!

2022. október 21. 19:12
null
Szűcs Róbert Gábor
Facebook

„Újabb orosz sikernek örülhetnek a mimagyarok

»Megállapodtunk abban, hogy ha lesz is gázársapka Európában, az nem érinti majd azokat a hosszú távú szerződéseket, amelyek nélkül Magyarország gázellátása egyik napról a másikra ellehetetlenülne. Más szóval a gázársapka alól mentesítést kaptunk, így az nem veszélyezteti Magyarország biztonságos gázellátását.

Megállapodtunk abban is, hogy ha lesz is közös gázbeszerzés Európában, az nem lesz kötelező Magyarország számára. Ezáltal nekünk továbbra is nyitva marad minden beszerzési lehetőség.«

1. A világpiaci gázár csökken. A magyar kormányfő viszont kiverekedte, hogy mi továbbra is az oroszok által megszabott áron vegyük a gázt, még akkor is, ha a világpiaci ár/az EU által megszabott árplafon ennél alacsonyabb. .

2 »nyitva marad minden beszerzési lehetőség.« Miért, melyik van még nyitva az oroszon kívül?

Az orosz érdek, ím, megvédésre került.

Hajrá, Zdrasztvutyi!”

Nyitókép: MTI

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2022. október 22. 15:28
Érdekes a két sorszámozott mondat ellentmond egymásnak (a világpiaci gázár csökken - nincs más nyitott piac, mint az orosz). Persze a komcsik kicsire nem adnak. :-D
Vakfolt
2022. október 22. 09:47
Az eu gázbeszerzésének 2%-áról hőbörögsz faszfej. Az arányérzék nem jellemző a fajtátokra. Arról nem is beszélve, hogy nem csak mi mentesültünk, ezt valahogy elfelejtetted, továbbá azt is, hogy nyemcik kerek perec nem akarnak gázársatyót. Na erre mit kerregsz kiscsirke?
balbako_
2022. október 22. 08:38
"A világpiaci gázár csökken". És hogy jut el hozzánk bazdmeg! Hozzátok hátizsákban te nagyon hülye! A másik ez a "csökkent" gázár ellent mond a piac törvényeinek, mert az EU szinte összes országának - kivéve a mienkét - nem áll rendelkezésére a szükséges mennyiség. Ez szokott a tartós árcsökkenéshez vezetni te demagóg balfasz? Végül ha csökken, akkor mi is csökkentett áron kapjuk majd később, mert mindig az előző időszak árait veszik alapul a magyar orosz gázáraknál.
amca
2022. október 22. 08:32
1 zsidó doki haverom ezt mondta erre: Te ,ki a k...... anyád vagy ??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!