Budaházy György kálváriája messze túlmutat az elkövetett bűnein

2022. október 28. 14:52

A rendszer vele üzen mindenkinek: ha komolyan gondolod a forradalmat, az életeddel fizetsz.

2022. október 28. 14:52
null
Tibi atya
Facebook

„Budaházy György kálváriája messze túlmutat az elkövetett bűnein. A rendszer vele üzen mindenkinek: ha komolyan gondolod a forradalmat, az életeddel fizetsz.

Egy jogállamban ennyi idő alatt Budaházyt már vagy elítélték vagy szabadon engedték volna. Egy jogállamban bírósági eljárás dönt a bűnhöz rendelhető büntetésről, nem maga az eljárás a büntetés.

Ne legyenek kétségek, ezt Budaházy nem azért kapja, mert felemelte az öklét, hanem azért, mert az államra. Az ő jogai a mieink is. Dicsértessék!”

 

Hazaengedik a börtönből Budaházy Györgyöt

Ezekben a percekben hívta Gaudi-Nagy Tamás a szerkesztőségünket, hogy Budaházy Györgyöt kiengedik a börtönből - jelent meg a Vadhajtások oldalán csütörtök 16:31-kor. Lapunk megkereste az ügyvédet, egykori jobbikos országgyűlési képviselőt, aki megerősítette az információt. Mint mondta, a mostani döntés a Kúriához kötődik, ahová Budaházy fellebbezése után került az ügy.

 

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. október 28. 20:25
Buttha Baromez Tibi. Én fogadok. Tippmix. Fogadj te is. Vagy nyerek ,vagy vesztek. Inkább nyerek. Na ,látod ,ilyen 1szerű. Szegény Buda vesztett. Minek játszik az ilyen.
Namond
2022. október 28. 17:42
Dicsértessék! A jogállam és jogszolgáltatása. Így csináljanak a magyarok forradalmat- a'la Antal.
Horst_Tappert
2022. október 28. 17:08
Hülye vagy, tibiatya. A (neo)komcsi ren dszer akart vele példát statuálni, hogy mi kussoljunk, a komcsi bírói kar pedig az utolsó pillanatig védte a mundért... Ki kell titeket irtani mindenhonnan, akkor lesz jogállam!
Finale*
2022. október 28. 17:07
A volt kommunista rezsim uzen igy te gyengeelmeju akik kikialtottak Budahazyt fasisztanak meg szelsojobbosnak. Ezek meg mindig itt vannak es rengeteg kart okoznak akar csa te.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!