Rühellem a parazitákat

2022. október 07. 14:25

Íme, a Tanártüntetős NoÁr webshop, ahol 17.000 forintért vehetsz kínai szitázott pulóvert.

2022. október 07. 14:25
null
Tibi atya
Facebook

„Rühellem a parazitákat. A parazita olyan haszonleső, aki ráakaszkodik a gazdatestre, és semmit nem tesz hozzá (vagy csak látványos, jelképes, de valójában haszontalan dolgokat), miközben jó kövérre szipolyozza magát belőle. Aztán ha nincs már benne élet, továbbáll.

Íme, a Tanártüntetős NoÁr webshop, ahol 17.000 forintért vehetsz kínai szitázott pulóvert a »kiállás« szimbólumával! Vagy inkább egy gagyi, párszáz forintos vászontáskát 8000 forintért?

Hogy a szociálisan érzékeny jóemberkedésbe hogy fér bele a filléres vászontarisznyára tett kétnapi közmunkabérrel megegyező haszon, illetve az LMBTXYZZS szemléletbe, hogy a pólók fazonjaiban csak két nem létezik, arról őt kell megkérdezni, meg a fanatikus, agymosott, belpesti konzumlibsi szektáját.

Egész egyszerűen visszataszítónak tartom, hogy valódi, fontos polgári ügyekre akaszkodik rá, és a színpadi majomkodás mellett már ezt a pofátlan szabadrablást is bevezeti. Ennek az aljas manipulációnak a következő lépcsője, amikor azzal indokolja, hogy »jótékony« célokra megy (de valahogy sosem követhető, hogy mennyi bevételből mennyi pénz megy valóban arra).

Nincs egyébként baj azzal, ha valaki személyes brandet épít, csak ne próbáljon meg egy társadalmi ügyet a reklámlogójává butítani, miközben ócska színpadi ripacskodáson kívül nem tesz hozzá semmit érdemben.

Hihetetlen, hogy a balliberális értelmiség gyomra mindent bevesz, és egyetlen ember nincs, aki azt mondaná, hogy »haver, vegyél már vissza magadból öt centit«. Ha van a tüntetéseknek Németh Sándora és Szabó Pétere, akkor az Molnár Áron. A társadalmi ügyek becsűse, a polgári kiállás vámszedője.

Ha egy tüntetésről nem zavarják el azonnal, ha a polgári szolidaritás valóban kifejezhető a társadalom kétharmadának elérhetetlen árú mörcsöndájszban, akkor az a tüntetés annyit is ér. Dicsértessék!”

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
káli
2022. október 08. 13:32
Tibigatya, rühelli a parazitákat! DDD
Lajoss
2022. október 08. 09:28
Hülye vagy,Tibi,ez egy támogatási forma,szerintem ezt te is tudod..
Reszelő Aladár
2022. október 08. 08:46
Az a zseniális, hogyha van is valami, ami esetleg a kormány népszerűségének árthatna, vagy esetleg a kormánnyal szemben szerveződne valami szélesebb összefogás, akkor jönnek ezek az elemek meg a lipsi nanopártok és hazavágják az egészet. Amúgy a parazita mikroorganizmus része a szervezetnek bármennyire is tagadja.
néhai Ch.Pilot
2022. október 08. 00:26
Rühös álpap "polgári kiállásról" prédikál (vagyis hazudik), és van pofája NoÁrt bírálni (aki szintén hazudik). Egy csapatba valók vagytok ti, Tibi "atya"-gatya! Káromoltassék!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!