Az ATV ugyanolyan prosti csatorna, mint a „Prosti” Srácok

2022. november 06. 09:11

Németh Sándor televíziójába az Orbán-rezsim dönti a pénzt, az ATV pedig az orbáni fasiszta propagandagyár egyik zászlóshajója, csak a funkciója más.

2022. november 06. 09:11
null
Bartus László
Bartus László
Facebook

„Kárász, Sváby és társaik ugyanolyan prostik, mint a »Prosti« Srácok

Az ATV ugyanolyan prosti csatorna, mint a "Prosti" Srácok. Németh Sándor televíziójába az Orbán-rezsim dönti a pénzt, az ATV pedig az orbáni fasiszta propagandagyár egyik zászlóshajója, csak a funkciója más. A leosztott szerepek szerint az ATV ugyanúgy az Orbán-rezsimet szolgálja, csak nem olyan direkt eszközökkel, és nem az elkötelezett híveket, hanem az ellenzéket manipulálja, eteti hazugságokkal. Az ATV feladata az ellenzék leszerelése, minden ígéretes ellenzéki megmozdulás, ötlet és gondolat szétverése, lenullázása, lejáratása, és az ellenzék kontroll alatt tartása.

Orbán még soha nem fizetett és nem tartott el »ellenzéki« csatornát, amely nem neki dolgozott. Az ATV-nek ugyanonnan öntik a pénzt, ahonnan a Pesti Srácokba és a többi propagandamocsokba. Az ATV egy ugyanolyan propagandamocsok, mint az Orbán-rezsim propagandagyárának bármelyik más része, beleértve a Pesti Srácokat is. Az ATV célközönsége és módszere más, kifinomultabb, de a cél és a tevékenység ugyanaz. Csak az ATV sokkal hatásosabban és hatékonyabban végzi a feladatát, mert leplezi az Orbán-rendszer szolgálatát. Miközben a tulajdonos véres szájú fideszes.

Baranyi Krisztinának feltűnhetett volna, hogy az ATV-t birtokló tulajdonosi kör hozta létre Rogán Antal felkérésére a Spirit FM rádiót, azzal a céllal, hogy elfoglalja a Klubrádió helyét, s ugyanolyan álellenzéki rádiócsatornaként működjön, mint amilyen álellenzéki csatorna az ATV. De ugyanez a tulajdonosi kör (Németh Sándor vezető »lelkész« a Hit Gyülekezete tulajdonosa is) adja ki a Hetek (»Retek«) című szektás propagandaszennyet is, amely Magyarországon a (Sprit FM rádióval együtt) a kínai kommunista párt legfőbb szócsöveként működött. Ez talán mond neki valamit.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2022. november 07. 13:15
Áporodott hónaljszagú büdös szájú ásítás volt, az ilyet az ember reggel magányosan kezeli, lacó. Hazug suttyó vagy.
Aerion
2022. november 07. 11:43
Mondta a prosti. : D
Sven
2022. november 07. 11:26
Kidugja Bartus Hörcsög pofáját a mocsokból, hogy ugyanazon tartótisztek utasításai alapján gyűlölködjön egyet, mint akik Gyurcsányit és Dobrevát tartják kéz alatt. Aztán retek házi "wc-papírnak jó lesz", csak online újságjába beteszi 978. paranoid konteós bejegyzését Német Sándorról és az ATV-ről. Miből él az amerikainepszava.com??? Reklámból nem, mert röhejesen nincs benne, akkor honnan a pénz hozzá? Csak nem??? A kitartott hálózati féreg még mindig a DK amerikai hárombetűs támogatóiból él???
pumuklik
2022. november 07. 10:16
Artus az amcsi prosti! ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!