Kvízműsor, egyszemélyes pornó és alákérdezős interjúk

2022. november 30. 21:38

Ilyen lehet Gyurcsányék új televíziója.

2022. november 30. 21:38
null
Kontra
Facebook

„Kvízműsor, egyszemélyes pornó és alákérdezős interjúk – ilyen lehet Gyurcsányék új televíziója

Állítólag online tv-csatornát indít a DK. Ez persze egyáltalán nem meglepő.

Azok után, hogy több, korábbi független médiamunkás is elköteleződött a párt mellett. Gréczy Zsolt független újságíróból lett DK-s pornópápa, Vágó Pista a televíziós kvízműsorok világából érkezett a progresszív párthoz, Kálmán Olga úgyszintén független riporterből lett a DK főpolgármester-jelöltje, majd árnyékkormányának szóvivője.

Vágó István is részt vesz a DK tévéjének a munkájában

A Media1 a politikus/exkvízmester környezetéből értesült minderről, holott a portál épp a napokban készített interjút Vágóval, de akkor még nem beszélt a tévéről. A Media1 információi szerint Vágó István volt televíziós műsorvezető, a párt politikusa is részt vesz majd a DK tévéjének munkájában.

Ez azonban csak a jéghegy csúcsa. A DK eddig is jelentős médiaportfóliót működtetett: a http://xn--nyugatifny-i7a.hu/ áll a legközelebb a párthoz, azonban a váltás előtti hetekben Dobrev Klára környékezte meg az Index szerkesztőségét. A bensőséges kapcsolat valószínűleg a Telex megszületése után is megmaradt.

Az ATV Krug Emília-vonala tovább erősíti a DK-t, azonban Gyurcsányék most saját tévére vágynak…

Szóval, ha a rendelkezésükre álló szürkeállomány alapján kell megsaccolnunk, hogy mi kerül képernyőre a DK-tvnél, akkor bárgyú vetélkedőműsorokra, némi egyszemélyes pornóra és alákérdezős interjúk tömkelegére számíthatunk.

Éppen amire irtó nagy igény van.

Persze lehet, hogy Klara Dobreva medvét táncoltat, ahogy azt a bolgár apukájától tanulta…”

Nyitókép: Dobrev Klára Facebook-oldala

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morgan Le Fay
2022. december 02. 10:46
Látom magam előtt Géczyt ahogy Sztenli bácsival mélyinterjúzik...
Tiszafa
2022. december 01. 18:09
Végül is... Abból a pénzből, amibe a velük való alákérdezős és seggnyaló műsorok kerülnek az ATV-ben meg egyéb más balliberális médiákban, na abból az összegből már egy saját TV-t is el lehet működtetni. Madame van kettő is. Klára madame és Olga madame. Van egy önmagamutogatós perverzük, Gréczy a faszverő. Van egy kvízbarmuk, stb, stb.
DFK
2022. december 01. 14:44
Szerintem főműsoridőben Klara D fogja Timea Taylort egy felcsatolható műbrokival análisan inzultálni.
Akitlosz
2022. december 01. 13:46
"alákérdezős interjúk" Az a Mandineren szokás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!