Panaszkodnak a Gulyás Mártonék mellett lakók: zavaró szomszéd a Partizán

2022. november 16. 10:14

A Kontra információi szerint nem mindenki repes a boldogságtól, hogy a Partizán a Munkácsy utcai villába költözött.

2022. november 16. 10:14
null
Both Hunor
Both Hunor
Kontra

„Tavaly augusztusban költözött egy VI. kerületi Munkácsy Mihály utcai épületbe Gulyás Márton YouTube-csatornája, a Partizán. A költözést nagy felháborodás követte, hiszen kiderült, hogy Gulyásék a piaci ár feléért bérelhetik a műemlék épületben, kiváló helyszínen lévő lakásukat a Soproni-féle önkormányzattól.

A Kontra információi szerint nem mindenki repes a boldogságtól, hogy a Partizán a Munkácsy utcai villába költözött, mivel ott több olyan változást eszközöltek Gulyásék javarészt a társasház engedélye nélkül, amelyek károkat okoztak, vagy okoznak a szomszédban lakók lakásában.

A helyzet odáig fajult, hogy hivatalos is panasszal élt a lakóközösség a Partizánnal szemben az önkormányzatnál, amelyre – információink szerint – azonban érdemi lépésekkel nem reagáltak Soproniék.

A birtokunkba jutott levélből kiderül, hogy legsúlyosabb következmény talán, hogy Gulyásék eltávolítottak válaszfőfalakat, amelynek következtében a szomszédos lakásban károsodott a burkolat és a padlófűtés is. 

De a panasz szerint »átfúrták a közös tulajdont képező falakat, amelynek a helyreállításai azóta sem valósultak meg«, és olyan hűtő-fűtő berendezéseket szereltek be a társasház engedélye nélkül, amelyek túllépik a megengedett zajszintet.

Rossz szomszédság török átok, tartja a mondás. Valahogy így érezhetnek mostanában annak a VI. kerületi, Munkácsy Mihály utcai társasháznak a lakói is, akik egy fedél alá kényszerültek Gulyás Mártonnal és a Partizán csapatával.”

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Chardonnay99
2022. november 16. 18:57
Nahát, a kommunisták villába költöznek? Mintha lett volna már erre precedens. Él még a jelszó: Villák proletárjai, egyesüljetek!
csulak
2022. november 16. 16:48
kifustolni oket, SOHA TOBBE BALOLDALT
nemecsekerno_007
2022. november 16. 12:38
A Szent Cél még a statika szabályait is felülírja.
Jason Bourne
2022. november 16. 11:50
"Gulyásék eltávolítottak válaszfőfalakat" Mi az a válaszfőfal? Válaszfal vagy főfal van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!