Annyira békésre sikerült az ünneplés tegnap, hogy összesen 60 embert tartóztattak le

2022. december 11. 22:14

Egy erős, öntudatos nemzet, egy erős vallással nem fog asszimilálódni.

2022. december 11. 22:14
null
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„Annyira békésre sikerült az ünneplés tegnap, hogy összesen 60 embert tartóztattak le, és számos útvonalat lezártak, nem csak mi, hanem a fél város dugóban ült.

Néhány tény: Mollenbeekben 15-ször annyi terroristagyanús személy van, mint az eleve magas belga átlag. Ami pedig Gent és Brugge viszonylagos idilljét illeti – Flandriába kevésbé engedték be bevándorlókat – kevesebb is a probléma. Charleroi kevésbé idilli.

Itt nem egyszerűen a sportról van szó, hanem a fogadó állam iránti lojalitásról, a beilleszkedésről, ami láthatóan nem működik, és ahogy tolódik el a demográfia, úgy fog még kevésbé működni.

Személy szerint imádom Marokkót, fantasztikus ország, jó visszamenni – ez nem a marokkóiak hibája. Egy erős, öntudatos nemzet, egy erős vallással nem fog asszimilálódni. A marokkóiak pedig erősek.

Belgiumnak (sem) fog sikerülni, ahogy Svédországnak és másoknak sem.

Párizsban gondolom nagyon várják a szerdát, a Franciaország-Marokkót...”

Nyitókép: Mátrai Dávid/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fado
2022. december 12. 12:17
Multikulturális pezsgés.
bogdan69
2022. december 12. 10:46
"Egy erős, öntudatos nemzet, egy erős vallással nem fog asszimilálódni." Valahogy, el, kellene, érni, hogy, a magyar, nyilvánosságba, ne küldhessenek, be semmiféle, gondolatot, azon szerzők, szerkesztők, korrektorok, valamint egyéb, idióta, és képességtelen nyelvgyalázók, akik, egy, egyszerű, kijelentést, sem, képesek, teljesen, fölösleges, vesszők, nélkül, leírni.
Deansdale
2022. december 12. 08:38
A tömeges migráció mindigis fegyver volt a fehér faj ellen, csak sajnos az igazi hatalom olyanok kezében van, akik ezt ránk tudják erőszakolni. Kanye West tud erről bővebben mesélni.
Alexander
2022. december 12. 05:48
Demókám, te azért vagy ennyire megertő az ukránok felé, nehogy a kellemes konferencia meghívások és egyebek elmaradjanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!