A bűnbak újra Magyarország és Orbán Viktor

2022. december 15. 13:30

Manfred Weber szerint Magyarország, pontosabban Orbán Viktor tehet a román kudarcról.

2022. december 15. 13:30
null
Kontra
Facebook

„Még azért is Orbán a hibás. mert a románok nem lettek a schengeni övezet tagjai

Románia nem válhatott a schengeni övezet tagjává. Aki eddig azt hitte, hogy a román korrupció, az állam működésének gyengesége, a határőrök korrupciója az oka annak, hogy az osztrákok megválasztották a román törekvéseket, akkor az tévedett.

Manfred Weber szerint Magyarország, pontosabban Orbán Viktor tehet a román kudarcról. Tudniillik a magyar kormányfő engedi át a migránsokat.

Akárhol is...

Szóval a bűnbak újra Magyarország és Orbán Viktor. Mindenért. Bármiről legyen szó, Orbán a hibás.

Weber pedig kiáll Románia mellett.

Amúgy kapitális kamu a migrációs indok. Valójában az osztrákok tették azt, amit Európa nyugati fele egyöntetűen óhajtott.

Románia korrupt ország, a határőrizetre addig szükség van, amíg nincs garancia arra, hogy Moldovából, Ukrajnából özönlik a csempészáru Románián keresztül az Unióba.”

Nyitókép: MTI/EPA/Olivier Hoslet

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
No comment no cry
2022. december 16. 16:17
Kerítést a román határra. Most.
puszt
2022. december 16. 11:16
Miért? Ki más lenne?
Vakfolt
2022. december 16. 07:31
Kezd egy érzés tanyát verni bennem, Orbán hétfőn elszigetelődik, kedden megbukik, szerdán végképp magára marad mellett a csütörtökön ő tehet mindenről. Mostantól figyelni fogom, hogy az ördögi Orbán kerék működését jobban megismerjük.
elfújta az ellenszél
2022. december 16. 00:00
Van der Lejmó tragikusan csinálja, de amikor megszólal ez a szakállas kobold kiderül, hogy éles a verseny közöttük. Nehéz volna megmondani ki volna rosszabb az Unió számára, de az alkalmatlanságon túl ez ráadásul még gyűlöl is minket
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!