Eltávolítása a pápai trónról egy borzalmas pillanata volt az európai keresztény kultúra megtörésének

2022. december 31. 11:36

Maradnak a Gréta Thunberg-féle mesterségesen kreált média alakok.

2022. december 31. 11:36
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Nyugodjék békében. Eltávolítása a pápai trónról egy borzalmas pillanata volt az európai keresztény kultúra megtörésének. Kontinensünk az utolsó igazodási pontjait, csillagokat, amelyek irányt mutatnának szellemi, lelki, erkölcsi értelemben sorra veszíti el. Maradnak a Gréta Thunberg féle mesterségesen kreált média alakok; a gender, a csúfság esztétikája, a mindenféle kisebbség előtti kritikátlan hajbókolás. Isten veled? Európa.”

Nyitókép: MTI/EPA/Maurizio Brambatti

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
budapesti
2023. január 01. 21:19
Ez a "lemondatás" Kötter Tamás részéről egy ténynek beállított fantazmagória, amit semmi sem bizonyít. Ezzel nagyon durván lejáratja magát.
írmag
2023. január 01. 17:17
Mandi, miért volt fontos az írás legfontosabb, egy mondatának kihagyása? "Jézus Krisztus alakja az európai történelem középpontjában áll ... (Joseph Ratzinger)"
VerdbenekhyKeményFarkas
2023. január 01. 15:57
A katolikus egyházfőt nem lehet akarata ellenére "lemondatni"! Senki emberfiának nincs felette hatalma!
Lajoss
2022. december 31. 23:29
Biczitomi..borzalom..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!