Mikor átvettük a Népligeti edzőközpontot, tarthatatlan állapotok voltak

2022. december 13. 18:04

Azóta a Népligetben több ezer fiatal nevelését végezzük, ráadásul úgy, hogy az a Ferencváros számára évtizedek múlva is meg fog térülni.

2022. december 13. 18:04
null
Kubatov Gábor
Kubatov Gábor
Facebook

„Amikor átvettük a Népligeti edzőközpontot, tarthatatlan állapotok voltak.

Úgy vagyok vele, hogy a profi munkához profi feltételek kellenek: ne szivárogjon a piszoár, ne legyen tyukhúros az edzőpálya, ne rohadjon, penészedjen az öltöző. Utóbbit egy ötven forintos szelep vásárlásával is meg tudtam akadályozni…

Azóta a Népligetben több ezer fiatal nevelését végezzük, ráadásul úgy, hogy az a Ferencváros számára évtizedek múlva is meg fog térülni.”

 

Nyitókép: Kubatov Gábor Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. december 14. 07:59
A tengernyi közpénzből futja..
illatosítotthegyilevegő
2022. december 14. 07:14
Már több mint 10 éve a Fradi elnöke vagy, ezek szép szavak, de az eredményeknek kéne már beszélnie. Ez idő alatt egy-két beérett magyar tehetséget már azért lehetett volna virítani... A milliárdok már egy évtizede csorognak oda...
Falióra tábornok
2022. december 13. 23:54
tök hihető, hogy ez a nyomorult személyesen elment az obiba szelepet venni. az pedig egészen valószínű, hogy mindez ötven forintjába került az adófizetőknek. :D
beobachter1
2022. december 13. 23:30
Kubatov arra büszke, hogy tokkal és vonóval a párt tartja el a klubot mindenki adójából. Ha ma lekapcsolnák a nyaloncokat, akkor holnaptól már csak az a kérdés maradna, hogy ki kapcsolja le a villanyt! Szemét parazita népség!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!