Tanács az angyalnak

2022. december 24. 09:42

Talán soha nem voltunk még annyira rászorulva a megváltásra, mint most.

2022. december 24. 09:42
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Talán soha nem voltunk még annyira rászorulva a megváltásra, mint most. Nehezebb volt már. Sokkal nehezebb.

Nagyobb nyomor, nagyobb iszony, több betegség, járvány, pusztulás, vigyorgó halál, több háború, rabszolgaság, kilátástalanság, szenvedés, földhözragadtság, ostobaság, sötétség, piszok, patkány, pestis, elnyomás, rothadás, bűz, „egyke és sivár bűn”, mindenből volt már több.

Csak ürességből nem volt több soha. Üres minden. A lélek és a szív a legüresebb. Mert nincsen már semmi, ami biztos. Ami kapaszkodó.

Nincsen már Isten. Nem halt meg, ó dehogy! Mi tagadtuk meg. Mint a haldokló nagypapát, aki hajdan a család körében búcsúzott el mindentől, de ma betesszük az elfekvőbe.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kerekperec
2022. december 24. 21:56
"Üres minden. A lélek és a szív a legüresebb. Mert nincsen már semmi, ami biztos. Ami kapaszkodó." Ez a Fidesz magyarországa!
Házam Hazája
2022. december 24. 20:59
A mai világ megváltása a valuta váltás árfolyama, amiben mindenki hisz. Azoknak ne fújja a szél termőföldjein ért kalászát. Jézus Krisztus, add hogy a tőzsdéken 3 hét áramszünet legyen. KKÜ és BÚÉK!
Lajoss
2022. december 24. 15:39
Zsozsó,te pokolra kerülsz,az biztos.
fado
2022. december 24. 15:26
Áldott, békés Karácsonyt! Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen. Mert nem azért küldte az Isten az ő Fiát a világra, hogy kárhoztassa a világot, hanem hogy megtartassék a világ általa. A ki hisz őbenne, el nem kárhozik; a ki pedig nem hisz, immár elkárhozott, mivelhogy nem hitt az Isten egyszülött Fiának nevében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!