Bod Péter Ákos Sztálinra asszociált Orbán Viktorról

2023. január 11. 18:19

Én egyáltalán nem merem elmondani, mire asszociálok B. P. Á. puszta látványától.

2023. január 11. 18:19
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Én egyáltalán nem merem elmondani, mire asszociálok B. P. Á. puszta látványától. De megpróbálom körülírni: arra, amit H. Á. szokott felmutatni a Parlamentben, mint a névjegyét. És tényleg! Ezek mind olyan egyformák...”

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ricsibmf
2023. január 15. 21:03
Ebben az a különösen pikáns, hogy BPÁ-t a vele szemben álló baloldali SGY "váltotta" az MNB elnöki székben, most pedig milyen szépen egy közös platformra sodródtak.
pacoka
2023. január 12. 20:15
aa
grad
2023. január 12. 13:24
Annyira hányingerkeltől, amikor volt(?) jobboldali emberkék a baloldalnak nyalva, azon az oldalon egyfajta vigaszt keresve állnak bosszút sérelmeikért. A volt kereszténydemokrata, azóta a Népszavában publikáló Giczy Györgytől kezdve Bod Péter Ákosig. Fúj!
syphax
2023. január 12. 06:30
SZTALIN ELVTÁRS JUTOTT AZ ESZIBE ÁKOSKÁNAK.... PEDIG JUTHATOTT VÓNA BOD PÉTER HIRNEVES ERDÉLYI PROTESTÁNS PRÉDIKÁTOR IS.....--mint tudhassák és láthassák az elvtársak...ottan a Vámházban, amit néha Marx Károly Közgáznak is hííínak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!