A Jobbik története lassan a végéhez közeledik

2023. január 07. 08:25

Ahogy felemelték, úgy el is dobják őket. Lásd CDU.

2023. január 07. 08:25
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Így jár kül-és belföldön mindenki, CDU -tól, francia republikánusokon át a Jobbikig, aki feladja eszményeit egy csöppnyi hatalom és a büntető, fegyelmező szerepet játszó globális média jóindulatáért.

Hiába volt az átöltöztetés a Spinoza Házban, most, hogy már nincs szükség rájuk, ahogy felemelték úgy el is dobják őket. Persze mindenki menekülne a süllyedő hajóról, de lehet, hogy nincs hova.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hyazinth
2023. január 13. 13:44
A Jobbik volt elnökei jelenleg: Kovács Dávid a Károli Gáspár Református Egyetemen óraadó eszmetörténet témában. Vona Gábor vloggerként és az atv-n tanul hatig számolni. Sneider Tamás a Polgári Válasz nevű mozgalomnál keresi a kérdést. Jakab Péter a közösségi média sztárjaként gyűjti a voksra váltható tetszésnyilvánításokat. Potocskáné Kőrösi Anita próbál visszabújni Potocska úr árnyékába.
szürkeSzarvas
2023. január 07. 18:44
Isten. Haza. Csanád. A Zsobbik bűnben fogant-abban is döglik meg.
hátakkor
2023. január 07. 12:08
Távozott a cionista és a roma tagozat is. Maradtak nyolcan. Sziszi meg a Szaszi.
hátakkor
2023. január 07. 12:07
A Mozgalom megtért Dobrev kebelére..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!