Reagált a Külügyminisztérium: Magyarország sem a háború, sem a migráció, sem a gender ügyében nem ért egyet Biden elnök politikájával

2023. március 25. 17:39

A tárca a Mandiner egyik szemléjére reagált.

2023. március 25. 17:39
null

Szombaton küldte el szerkesztőségünknek álláspontját a Külgazdasági és Külügyminisztérium. A tárca az oldalunkon reggel megjelent Bayer Zsolt véleménycikk szemléjére reagált, azt írták, hogy Joe Biden nem szokta meghívni Donald Trump barátait.

Magyarország sem a háború, sem a migráció, sem a gender ügyében nem ért egyet Biden elnök politikájával. Ezekben a kérdésekben Trump elnök úrral értünk egyet” – közölték. 

Nyitókép: Kyle Mazza / NurPhoto / NurPhoto /AFP

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. március 30. 10:07
Van egy Karácsony/Biden-jelenség, amiröl tudnunk kell, mert erösen köze van az amerikai trükkökhöz és a háborúhoz is. Biden nem azért lett elnök, mert az amerikai polgárok ostobák lennének. A választás lett úgy manipulálva, hogy Biden nyerjen. Biden pontosan azért kell a háttérhatalomnak, hogy a hadiipar, a külügy stb, - az igazi fajsúlyos intézmények, cégek -, teljesen szabad kezet kapjanak, és ne akadályozza öket egy "megfontolt, okos" politika, azaz egy határozott elnök, mint pl. Trump. Ez a jelenség él és virul a világban. Gondoljunk csak arra, miért lett Budapesten egy abszolut alkalmatlan, buta tökfilkó a föpolgármester? UGYANAZÉRT, AMIÉRT BIDEN AMERIKAI ELNÖK LETT. Biden, még abban sem biztos, hogy ö az elnök. Igaz, ebben én sem vagyok biztos. Biden ugyanis pontosan azért amerikai elnök, amiért Karácsony budapesti föpolgármester. Az ilyen rongybabák mindig a mögöttük álló rafinált héjaknak kellenek. Ök a diszlet, ami mögött az ármány és valóság titokban lejátszódik. Biden mögött a CIA ügyeskedik, Karácsony mögött Gyurcsány. Hogy lehet elnök ez a Mr. Biden? Ha ez a Karácsony föpolgi lehet, A meón Biden is simán átmehet.
123321
2023. március 26. 07:28
lehet olyat is?
Igazszó
2023. március 25. 21:52
Köhög a bolha, sír a csicska. Mindeközben orbán továbbra is csak egy vétótlan gyáva csicska, akit a magyarokkal együtt már nem csak az ukránok, hanem az usa, az eu és a nato is szarrá szopat. Nem arra kell figyelni mit hazudik, hanem arra, amit tesz. 10. szankcios csomag megszavazása - pofán szarva a saját 97%-át. Finn+svéd nato csatlakozás megszavazása. A hohol háborús gépezet ellátása pénzzel, gázzal, árammal, üzemanyaggal, élelmiszerrel, ruházattal, gyógyszerrel, kötszerrel, kiképezve, gyógyítva a hohol gyilkosokat. Minden csicskasága hiábavaló, ott útik, ahol érik. Sajnos a magyarokat is.
Pelso j.
2023. március 25. 19:55
https://index.hu/kulfold/2023/03/25/csucstalalkozo-egyesult-allamok-magyarorszag-torokorszag-nagykovetseg-washington-feher-haz/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!