Vajon a tapsmester miért nem intett?!

2023. március 13. 18:13

Talán azért, mert nem is értették, hogy miről beszél, talán azért, mert nagyon is értik!

2023. március 13. 18:13
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Vajon a tapsmester miért nem intett?!

Jamie Lee Curtis a nyitottság, sokszínűség , tolerancia woke- ideológia által vezérelt társadalmában elkövette azt a hibát, hogy olyan elemi emberi vágynak engedett utat, amely nem pillanatnyi érdekeken és szerződéseken alapul:

»Magyar mondókát énekelt, majd saját magyar örökségét emlegette az Oscar-díjat nyert színésznő – mire beállt a néma csönd. Beszéde végén ironikusan arra kérte hallgatóságát: ne töröljék el őt.«

Igen, az ember társas lény és ebbéli vágyát a barátságban, a családban és legmagasabb még értelemmel és érzelemmel átélhető szinten a nemzetben élheti meg.

Megélte - de taps ma, a birodalom szórakoztató és tematizáló központjában taps már nem jár érte. Talán azért, mert nem is értették, hogy miről beszél, talán azért, mert nagyon is értik!”

Nyitókép: Frederic J. Brown / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Burmin
2023. március 14. 17:39
Gondolom, ha Maki lett volna a miniszterelnök tapsikoltak volna. Béna amerikaiak...
Isten jobb keze
2023. március 14. 16:22
Fideszesek!!?? Ugye azt tudjátok hogy van neki egy transz nemű gyereke..! Valamint ha az a bizonyos csend ami beállt, pusztán a magyar származása miatt, amit felvállalt , és netán sokan szitokszónak tudnak gondolni az bizony Orbán érdeme,,
Lajoss
2023. március 14. 07:05
Az orbán-rezsim népszerűsége a világban..nulla..
Gulyásleves
2023. március 14. 06:11
Konkrétan kihagytam az Oscart Semmi közünk hozzá
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!