Mi a kapcsolat a csokoládé, a szexuális aberráció és a nemzetközi nőnap között?

2023. március 08. 21:16

A haladók minden téren igyekeznek megfosztani a nőket a nőiségüktől, és ledegradálni őket.

2023. március 08. 21:16
null
Dezse Balázs
Dezse Balázs
Pesti Srácok.hu

„Az most teljesen mindegy, hogy mit gondolunk a nőnapról, mert igen, tudjuk, a nőnapot eleve a Rákosi-korszakban tették kötelezővé, a dátumot is szovjet mintára időzítették, plusz a szovjet II. Internacionálé VIII. kongresszusán határoztak arról, hogy nőnapot fognak tartani. Szóval a dolog kicsit munkásmozgalmi alapokon nyugszik, de mivel mélységesen szeretjük és tiszteljük a nőket, ahogy tiszteltük őket régen is, nagyon szívesen adunk ezen a napon virágot nekik. És nem csak azért mert szépek, okosak és mindig jó az illatuk. De mielőtt elragadtatom magam visszatérek az eredeti témánkra.

Szóval, mint ismeretes, a haladók minden téren igyekeznek megfosztani a nőket a nőiségüktől, a női szerepektől, és ledegradálni őket, gondoljunk csak arra, amikor egy magát nőnek valló férfi legyőzi kickboxban a női versenyzőket, vagy amikor egy magát nőnek képzelő férfi kijelenti, hogy ő is szülhet, menstruálhat és bármelyik vécét használhatja. Vajon mit jelent az, hogy valaki nő 2023-ban?

A kérdést nem most fogjuk megválaszolni, a lényeg az, hogy elindult egy nőnapi reklámkampány, amelynek a központi eleme az USA-ban nagyon népszerű Hershe nevű csokimárka, a márka arca pedig egy nő lett idén, aki tulajdonképpen férfi.

Az amerikai jobboldal ezen egy csöppet berágott, és egy hirtelen jött ötlettől vezérelve megalkotta a Jeremy’s Chocolate-ot. A Daily Mire társ-vezérigazgatója,  Jeremy Boreing által alapított márka annyira bejött, hogy 300 000 “sima”, »konzervatív« csokit adtak el kevesebb mint két nappal a bevezetése után.”

Nyitókép: Youtube-képernyőfotó

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
CharlieM
2023. március 09. 16:19
"gondoljunk csak arra, amikor egy magát nőnek valló férfi legyőzi kickboxban a női versenyzőket, vagy amikor egy magát nőnek képzelő férfi kijelenti, hogy ő is szülhet, menstruálhat és bármelyik vécét használhatja" Gondoljon a halál, nézegesse csak a Dezse ha ennyire rá van indulva ezekre a beteg baromságokra.
Lajoss
2023. március 09. 15:35
Prosti srácok..ugyammá..:)
flesh ripper
2023. március 09. 10:24
Kedves Balázs! "Le"degradálni, nem lehet. Az már maga az abúzus lenne! Azt jelenti: lelealacsonyítani. Degradálni= (le)alacsonyítani, (le)fokozni. Gyakori hiba. Nem tudni magyar beszéd, nyet kultúra, stb.
ujujuj
2023. március 09. 08:34
Könyörgöm, ha egy sajtómunkásban ha csak nem legalja hulladékként pozicionálja magát, ne írjon már olyat, hogy "ledegradál". Ez még való-világ szereplőktől is ciki. Vagy ha Ez meghaladja a képességet, akkor gyakoroljon önkritikát, és válasszon más szakmát. Ha ez valami irónia volt, akkor annak elég szar, de nem szóltam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!