Ők a lényeg, nem a hülyék!

2023. március 13. 20:14

És ez a lényeg!

2023. március 13. 20:14
null
Szarvas Szilveszter
Facebook

„Amíg a liberális újságírók sokkot kaptak a magyar örökségéről valló és azt imádó Jamie Lee Curtistől, addig rajongói imádták a vallomást és a magyar éneket. És ez a lényeg! Ők a lényeg, nem a hülyék! Hiába, Jamie Lee Curtis is tudja: »nem elég tehetségesnek lenni, magyarnak is kell lenni!« ”

Nyitókép:  Juan Pablo Rico / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
PUFIDESZ és jajj a cankciók
2023. március 14. 10:03
"Ők a lényeg, nem a hülyék!" Sajnálom, hogy Szarvas Szilveszter önmagát illetve a véleményét már előre lényegtelennek tartja.
Lajoss
2023. március 14. 07:38
Az orbán-rezsim híre a világban..
balbako_
2023. március 14. 07:02
Tiszteletreméltó, hogy egy dalocska erejéig sem felejtette el a gyökereit.
simonvitéz
2023. március 13. 21:58
Jó, a jobboldali megmondo emberek most örüljenek, rendben, hagyjuk a különböző értelmezési lehetőségeket a mandi forumozoira. JLC vallomásának én is örülök. Rendben. Amit nem igazán értek: utána miért hívta fel a figyelmet a csendre? És miért kérte, hogy ne "töröljék " őt? Abban a teremben ui élő ember nincs, aki ne tudná, hogy JLC magyar zsidó felmenokkel rendelkezik. JLC attól tartott, hogy azért törlik el, mert magyar zsidó helyett mond pusztán magyart? Vagy egyáltalán kimondja azt a szót, hogy "magyar"? Kicsit furcsa nekem ez a sztori úgy ahogy van. Az utóbbi 30 évben egyébként hányszor járt! Magyarországon?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!