Dömötör államtitkár azt mondta, az ellenzék ne az utcán politizáljon

2023. április 01. 16:53

A végrehajtási törvény százezrek életét teszi tönkre, a módosítása mégsem „érdemi kérdés” a Fidesznek.

2023. április 01. 16:53
null
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„A végrehajtási törvény százezrek életét teszi tönkre, a módosítása mégsem »érdemi kérdés« a Fidesznek

A politikusokig, sőt kormánytagokig érő végrehajtói botrány nem »érdemi kérdés« a Fidesznek

Dömötör államtitkár azt mondta, az ellenzék ne az utcán politizáljon, mert a Parlamentben is meg lehet vitatni az érdemi kérdéseket... A fentiekről mégsem mondanak semmit, lapítanak, még azt se szavazták meg, hogy Schadl végre leváltható legyen a Végrehajtói Kar éléről, pedig már másfél éve van börtönben.”

Nyitókép: Trenka Attila/Mandiner

***

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. április 03. 08:26
Teljesen fölösleges a parlament.Bástya et.dönt mindenről is,oszt jónapot! :(
Agnieszka
2023. április 03. 08:12
A százezrek rossz nagyságrend, tízezrek, talán. A "deviza" hitel felvétel ellen kellett volna lázítva küzdeni, nem most.
bogdan69
2023. április 03. 01:38
Már ha a mocskos kommunista pofádat meglátom, te féreg, elönti az agyamat az indulat. Mindig azzal nyugtatom magam, nyilván megvan az értelme annak, hogy te ilyen kiemelt politikus legyél, csak azt én még a csökött agyammal nem bírom átlátni.
loci__
2023. április 02. 22:14
Te dömötörke nevű állítólagos szarjankó államtitkárka miről is beszélsz te kis köcsög fehérje halmaz, Orbánkának elvtelen szó csöve. Menjél már te jó k@rva anyádba. és nagyon jó lenne, ha néhány kör után teherbe tennéd őt. Viktor Seggnyalója te egyáltalán nem vagy képes a Magyar Anyák akik elvesztették férjeiket szenvedéseit megérteni, VIKTOR veszed minél előbb törvényt kell alkotni a Magyar árvák védelmében és a lehetséges jobb megélhetésükért. VIKTOR még nem késő tudsz változtatni a Magyar árvák sorsán, nem az ukrán Magyar gyűlölőkén kellene nektek ezt a sleppeddel megtenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!