Ez egy mese

2023. április 06. 19:21

Egy öntudatos, haladár médiamunkásnak ez nem elég!

2023. április 06. 19:21
null
Hont András
Hont András
Facebook

»Az eredeti mese egyik legismertebb slágerét, a Kiss The Girl-t (magyarul: Csókra Vár) is átírták kicsit, hogy egyértelmű legyen, Ariel is beleegyezik a csókba, és a herceg nem erőlteti rá magát«.

No, de egy öntudatos, haladár médiamunkásnak ez nem elég!

»Azt, hogy pontosan hogy sikerült modernizálni a dalt, ami arról szól, hogy egy lány egy banya manipulatív biztatására mindenét, köztük a hangját, az otthonát és a családját is feladja egy férfiért, akit életében egyszer látott, nem derül ki az interjúból«.

Én sem tudom, hogy hogyan »modernizálták«, de – ha elkövethetek ilyen szentségtörést – lehet, hogy nem is kell. Ugyanis ilyen merőben valószínűtlen eset nem azért fordulhat elő, mert a patriarchátus elintézte, hanem azért bazmeg, hogy szakadna rád a Disneyland, mert ez egy MESE.

***

Nyitókép: A Youtube előzetes alapján

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2023. április 07. 12:12
A CION-LIBERÁL-BOLSIK minden embertelen HAZUDOZÁSRA! és "átírásokra" és "könyvégetésekre" hajlamosak! MERT ŐK "SZABADOK" ÉS NEKIK MINDEN TÖRVÉNYTELENSÉGET SZABAD MEGVALÓSÍTANIUK! Ők a irodalom és a szenei JOG VÉDELMÉT IS ÁTÍRHATJÁK!!! Rosszabbak mint a FASISZTÁK!
síróbohóc
2023. április 07. 10:41
Szép sivalkodás, Bandi, de azért a Czeglédi szalonnázóbicskázós produkciója jobb volt.
ptrfarkas43
2023. április 07. 09:09
Mindenki tudja, hogy minden kornak megvan a maga világa, azzal, hogy átírjuk, nem megváltoztatjuk, hanem meghamisítjuk. Idősíkban a világ haladási irányát két pontból tudjuk meghatározni, a jelen és a múlt. Amennyiben a múltat hamisítjuk, a jövőnk félremegy.
BircaHang
2023. április 07. 05:47
Atya Isten, a Hontot megvette kilóra a Zorbán!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!