Kinek kétharmad, kinek két szék

2023. április 03. 18:22

Tavaly ilyenkor rohadt érzés volt felnézni az eredményjelző táblára.

2023. április 03. 18:22
null
Ujhelyi István
Ujhelyi István
Facebook

„Tavaly ilyenkor rohadt érzés volt felnézni az eredményjelző táblára. Padlóra küldtek mindannyiunkat. Megint. Mindegy is, hogy cinkelt volt-e a kesztyű, ütöttek-e övön alul, a bíró pedig leintett-e minden szabálytalanságot, ez bizony ’knock out’ volt. Bang. Még az igazán jó bokszolók se szoktak felállni - végképp nem győzni - négy padlózás után. De, minket szociáldemokratákat különösen kemény fából faragtak. Ráadásul nagy szellemektől tudjuk: »minden meccs addig tart, amíg nem győzünk«. Ha nem ment így, menni fog úgy. Ha változtatni kell a stratégián, hát változtatni kell. Ha növelni kell az edzésadagot, akkor azt kell tenni. Ismerjük az ellenfelet, minden lépését láttuk már, tudjuk a gyengeségeit, tapasztaltuk aljasságait. Én új esélyt akarok adni a közös hazánknak. Az elmúlt egy év hullámvasútja pedig csak abban erősített meg: bőven van még dolgom.”

Egy éve érkezett a negyedik Fidesz-kétharmad, az ellenzék azóta sem állt fel a padlóról

A felmérések szerint az ellenzék jottányit sem közeledett a Fideszhez 2022 áprilisa óta.

Nyitókép: Ujhelyi István Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dunhill67
2023. április 05. 18:18
"Tavaly ilyenkor rohadt érzés volt felnézni az eredményjelző táblára."...szokjad,bazmeg...ha nektek szar az nekünk csak jó lehet
Bendzsó Boy
2023. április 04. 17:20
Nekünk meg azt rossz nézni, hogy ilyen retkes hazaárulókat kell még látnunk a közéletben!
MMisu
2023. április 04. 16:07
"Tavaly ilyenkor rohadt érzés volt felnézni az eredményjelző táblára." Pifta! Ha most felnézel arra az eredményjelző táblára akkor mi a helyzet?
jan36
2023. április 04. 15:55
Háát! Meglehetősen vastag az orczáján az bőr! Akár a orrszarvú hátán... Vagy a krokodil tökén, amit a homokban csiszol... "Lengyel barátaink" ezt a kreatúrát nevezhetnék bátran szélhámos gyökérnek. Cinkelt? Hogy is volt a guruló dollárokkal? Hogy is van az EU-korrupcióval? Hogy is van a mondvacsinált ürügyekkel visszatartott pénzekkel? Hogy is van ez ellenzék (aminek te is tagja vagy, te füles segg) nettó hazaárulási cselekményeivel? Szóval, még ilyen "sokdolgaid" vannak. Te szociáldemokrata paródia!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!