A kormány nem hogy megállítja a bevándorlást, hanem előidézője és támogatója

2023. június 12. 16:45

A környezetszennyező akkumulátorgyárakban alacsonyan képzett távol-keleti vendégmunkások fognak ezerszámra dolgozni.

2023. június 12. 16:45
null
Márki-Zay Péter
Facebook

„A kormány nem hogy megállítja a bevándorlást, hanem előidézője és támogatója. Az elmúlt években ezer és tízezer számra jelentek meg az indiai, pakisztáni és fülöp-szigeteki munkások Magyarországon.

Az olcsó keleti munkaerő idehozatalával – amelyeket célzottan támogat is pénzügyileg – egyetlen célja van a kormánynak, hogy továbbra is alacsonyan tartsa a magyar munkabéreket.

A most épülő környezetszennyező akkumulátorgyárakban szintén alacsonyan képzett távol-keleti vendégmunkások fognak ezerszámra dolgozni, amivel továbbra is visszafogják a magyar dolgozók béreinek felzárkózását a uniós bérekhez.”

***

Nyitókép: AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pumuklik
2023. június 14. 10:53
. Hülye fax mzp! A vendégmunkás dolgozni jön engedéllyel, a migráns ingyenélni jön engedély nélkül! Milyen diplomája lehet ennek a pöcsnek, hogy nem érti? ...
Krupp Skya
2023. június 13. 15:48
Kár hogy a kanadai határon nem volt taposóaknazár, akkor most csak féllábbal lábatlankodnál itt.
csulak
2023. június 13. 13:10
MakiZaj, inkabb a Hodmezovasarhelyi korrupciorol beszelj reszletesen !
Palatin
2023. június 13. 11:46
A sok százéves nyugati tapasztalatok azt mutatják, hogy gyarmatokon és vendégmunkásokon lehet a legkönnyebben gazdagodni. Mi ezt miért ne tennénk? Talán csak a hülyeségben kellene követnünk a Nyugatot?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!