Rosszízű vita

2023. június 06. 19:31

Nagy Ervinről van szó.

2023. június 06. 19:31
null
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Nagy Ervin remek színész, és ez a tény teljesen független attól, hogy milyen a világnézete. Ahogy a jobboldali Reviczky Gábor is remek színész meg a balliberális Gálvölgyi János is az (jobbulást mindkettőjüknek).

Továbbá azt a jogát sem érdemes elvitatni senkinek, hogy adott esetben markáns világnézete legyen, és ezt ki is fejezze. Nagy Ervin világnézete alighanem messzebb esik az enyémtől, mint Makó Jeruzsálemtől, szerintem számos közéleti kérdésben egyáltalán nincs igaza, de ennek a színészi minőségéhez nincs köze. Nagyon félrevisz mindnyájunkat, ha a művészi teljesítmény értékelése összekeveredik az illető világnézetének megítélésével.”

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2023. június 10. 15:51
Ha egy színész nem érzi a realitás ,az illetékesség határát és többnek képzeli magát mint ami (aki) akkor bizony keveredések szoktak lenni.Ez mifelénk már csak így van.
Alone
2023. június 07. 16:19
Ez egy áljobboldali, finomkodó értelmiségi nyavalygás Bencsik úrtól. Ha most és itt így (szóban) nem számolunk le a Nagy Ervin-félékkel, akkor végünk van. Ezek nem fognak finomkodni, ha a hatalom közelébe kerülnek.
abafája05
2023. június 07. 15:41
Kedves Bencsik ! Csak , hogy egyértelmű legyen az előbbi. Aki nem látja Nagy Ervinben a tehetségtelen ám, de nagy szájú prolit, az talán jobb ha nem szól semmit. Ha ő tehetséges, ugyan minek nevezzük Latinovitsot, Jávort, Bessenyeit stb. sorolhatnánk még sokáig a valóban Isten áldotta tehetségeket. Ne zagyváljuk már a dolgokat csak azért, hogy korunk ilyen mélyre süllyedt, hogy már Nagy E. is tehetségnek kéne hogy számítson. Ugyan már !
abafája05
2023. június 07. 14:51
Kedves Bencsik ! Jobb lett volna, ha csendben marad. Máskor is nem csak most.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!