Fidkányok, nem inkább talán Balkányok?

2023. június 23. 12:31

Régóta és jól bevált eszköze a balos tornából felmentetteknek, hogy a hazai labdarúgáson köszörülik a torkukat.

2023. június 23. 12:31
null
Bognár Zsolt
Bognár Zsolt
Facebook

„Konkrétan nevesítsem ez utóbbi kifejezés alanyát? Nem teszem. Inkább csak gondolok rá. Régóta és jól bevált eszköze a balos tornából felmentetteknek, hogy a hazai labdarúgáson köszörülik a torkukat, hiszen azt gondolják a kis buták, hogy azzal heccelhetik, mi több, azonnal megbuktathatják az Orbán-kormányt, elsősorban annak vezetőjét, amikor is minősíthetetlen megjegyzésekkel illetik labdarúgásunk tehetséges, de legfőképpen szívvel és elszánással focizó szereplőit.

A mai kötelezőt bizonyos Vincze Attila hozta, honnan máshonnan, mint a Népszava című újság-cikória termékpótlékában. Nevezett úr minden mondatáért Németh Péter helyében nem fizetnék neki, hanem szavanként kötelezném sérelemdíj fizetésére a klaviatúráját pengető aprócska Vincze trubadúrt.”

***

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ebalint
2023. június 24. 08:42
Hülye úr!(?) A magyar nem a torkát köszörüli máson. Valahol a közelben található egy másik "szerv". Ezt a sok magyartalant sikerült képezni nagy pénzeken..., értelmiségnek.
pemete jakab
2023. június 23. 22:49
A magyar foci a belé tolt közpénzmilliárdokat figyelembe véve egyáltalán nem javult látványosan. Az akadémiai képzés siralmas teljesítményt nyújt. A magyar foci mostani relatív eredményességének tényezői: Marco Rossi, a külföldi akadémiákon nevelkedett focisták, illetve az utóbbi időben a honosítások (Kerkez, Styles). Az EB-részvételek inkább köszönhetőek a megemelt létszámnak, mint a jelentős javulásnak. VB-részvételre, ahova jóval nehezebb kijutni, jóval kisebb az esély, nem is sikerült az utóbbi időszakban.
tartarossz.blog
2023. június 23. 20:57
Ezt csinálja utánam a cikkíró és akkor lehet pofázni én potencális Munkáspárt támogatóként baloldali vagyok és nem mentettek föl tornából és sorkatona is voltam HÖR-ként. Amúgy a liberálisok miért is volnának balosak meg komcsik, sosem voltak azok. Aki a kapzsitalizmus rendszerét támogatja az sem nem jobb sem nem bal, hanem kapzsitalista https://www.youtube.com/shorts/ubYS_Fpsh1s
Lajoss
2023. június 23. 19:43
Bástya elvtárs hobbijához igazodik az ország..:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!