Mesterséges intelligencia versus ellenzék

2023. június 08. 14:47

Így is, úgy is árulók, de ez legyen az ő egyéni, szociális problámájuk.

2023. június 08. 14:47
null
Bognár Zsolt
Bognár Zsolt
Facebook

„Ha a mesterséges robotok pénznyelő automataként némi baksisért szolgáltatnák lejárató mondatfűzéreiket, fakenews adagjaikat, akkor ezen az analógián haladva érteném a hús-vér baloldaliak működési elvét. Minél több pénzt dob be valaki a zsebükbe, annál több demagóg panel kikiabálására és terjesztésére képesek. De róluk a konzervatívok részéről ez csak merő rosszindulatú feltételezés, ugye?

Egyszerűsítve mégis úgy hangzik, hogy, több lóvéért több a nyújtott teljesítményük, mint néhány Júdás garasért. Így is, úgy is árulók, de ez legyen az ő egyéni, szociális problámájuk.

Egyetlen reményem, hogy egyszer elfogy a pénz a baloldalt támogató pénzes bödönből és akkor jelenünk mindenen keresztbe fekvőinek a fejébe és szívébe talán visszatérhet a tisztességes viselkedés emberi fajtól közel sem idegen gyakorlata. Helyre állhatna bennük a helyes és normális viszonyulás a dolgokhoz, a Homo Sapiens nevével fémjelzett értelmes és produktív gondolkodás. Ha ez nem lehetséges, akkor őszintén várom a technika fejlődését, mert amit jelenleg művel hazánkban a baloldal, azt belátható időn belül ténylegesen fel lehet és fel is kell váltani az M.I. által programozott robotok világával.

Közgazdaságilag olcsóbb is lenne és itt a jobboldalon legalább nem várnánk el a gép-balosoktól hogy permanens szégyenükben – ami ugye nincs is nekik – elkerüljék a politikai küzdőtér tatamiját, amire az élő társaik, mióta világ a világ soha nem voltak képesek. A robotok meg mégiscsak ember vezérelte szerkezetek. Velük talán könnyebben boldogulna a normalitás, amennyiben az hajtja majd végre mindenkori programozásukat.

A fejlődés következtében feleslegessé váló hús-vér haladárjaink meg végre valahára valami tisztes munka után nézhetnek a munkaerőpiacon. Rájuk férne!”

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senki Alfonz
2023. június 08. 22:46
Ma már minden új dologra azt mondják, hogy mesterséges intelligencia, pedig mondhatnák azt is magyarul, hogy műértelem!!!!
Csubszi
2023. június 08. 19:28
A mi ellenzékünknél még az MI is intelligensebb!
llnnhegyi
2023. június 08. 19:09
A magyar nemzet szégyenei. Mutogassátok ! Menjetek az Apró villába!
csulak
2023. június 08. 18:09
Soha tobbe baloldalt !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!