Nagy Ervin tetemre hívta társait

2023. június 29. 14:00

Ervin magát hiszi a fiatal generációk példát mutató bronzszobrának.

2023. június 29. 14:00
null
Bognár Zsolt
Bognár Zsolt
Facebook

„Legutóbb a Klubrádióban készült vele terjedelmes riport. A szokásos fellengzősség, kivagyiság, az én vagyok VALAKI önbizalomtól duzzadó egoja. Ervin magát hiszi a fiatal generációk példát mutató bronzszobrának. Még ezzel sincs bajom. Egy színész tartsa magát valamire, hiszen anélkül nem lenne képes az »én egész népemet fogom, nem középiskolás fokon taní-tani!«, József Attila-i gondolat színpadról és filmvászonról való hirdetésére.

(...) Visszakanyarodva a politikai mezőbe, ahol a baloldali térfélről Nagy Ervin beszólogat, nem vitatva, hogy én ezt meg a másik oldalról teszem, megakadt a fülem egy, a legutóbbi riportjában elhangzott kijelentésén, amely a politikai véleményt megfogalmazók saját oldali, igen gyér számára vonatkozott. Ervin mondata így hangzott:

»Igen, én ezért szoktam sarkallni kis kollégáimat arra, hogy gyere, gyere mellém, jó lenne, egyébként nem sarkallok és agitálok, mert méltóságon alulinak tartom, tehát, hogy kopogtatni. (Miért nem védtél meg?) – ennél azért nagyobb fiú vagyok, meg bátrabb, hogy én oltalomra szoruljak.«

Egyetlen mondatfüzéren belül eljutni a kollégái sarkallásától addig, hogy amúgy ő ezt méltóságon alulinak tartja és különben is ő bátor csávó, aki nem szorul oltalomra, mit ne mondjak, nem kis gondolati bravúr.

Minő véletlen, az interneten a sarkallatlan balos művészek máris arra kezdték sarkallni magukat, hogy Ervin gondolatai mellett tegyenek hitet, így Ónódi Eszter is színre lépett és Molnár Áron is friss,de végtelenül szánalmas Orbán-fixációs előadóestjét promotálta egy videó formájában a tisztelt nagyérdeműnek.

Nincsenek kétségeim, de a harci kürt nagyervini megfújása után lesznek még jónéhányan közülük, akik a »nagyobb merítés« reményében – ahogy Nagy megfogalmazta vágyát – csatasorba állnak, hogy VÉLEMÉNYÜK cérnavastagságú hitelességét kötélsodronnyá vastagítsák.

Ami számunkra konzervatívoknak tanulságként szolgál mindebből az az, hogy a művészvilágunk velük egyet nem értő része igenis, vegye fel a kesztyűt és a jobboldali »merítést« szélesítse, ellenkező esetben a közvélemény számára még úgy tűnhet, hogy kizárólag a baloldali hangszórókból harsogó világmegváltás az egyedül üdvözítő.”

***

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2023. június 30. 13:09
Kétszer kellett elolvasnom Nagy Ervin zavaros megfogalmazását, azt hittem, hogy rosszul értem, és tényleg ezt mondta. Kár, hogy nem tudott fiúkat nemzeni, mert akkor nem lenne ennyire frusztrált. Így valahol kompenzálnia kell. Bár az ikrek elég munkát adna neki, ha velük lenne és nem interjúkra szaladgálna. A politikai kinyilatkoztatás úgy látszik, hogy számára fontosabb. Jó csicskája, Presszmancinak! Nyilván megkapta az eligazitást.
Ízirájder
2023. június 30. 07:37
Ha NagyE elvtárs a magyar Zselé akkor kell legyen zongorája....csak így lehet Na!
Lajoss
2023. június 29. 21:57
Zsolti,jól fizet az MCC..?
gekk
2023. június 29. 20:15
Pedig az nem más, mint a szájnyalogatva idétlenül vigyorgó, hazug, kapzsi, túlmozgásos putyincsicska, a hatvanpusztai koldus, a nincstelen milliárdos, igenigen, maga a miniduce, a papírpinochet, a felcsúti ramszesz, igen, az jézusorbit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!