Ezen az úton haladva balosaink bojkottálhatják a szappant

2023. június 16. 11:20

Ez a sivalkodás nem más, mint a balos toporzékoló cirkusz manézsának legújabb produkciója.

2023. június 16. 11:20
null
Bognár Zsolt
Bognár Zsolt
Facebook

„Nincs új a nap alatt. Tegyük a szívünkre a kezünket és őszintén ki az, aki eddig úgy és az alapján vásárolt könyvet, hogy az adott könyvkiadó és terjesztőhálózatának pártpreferenciája hova tartozik.

Ezen az úton haladva balosaink bojkottálhatják a szappant, a fogkrémet, a WC papírt, amennyiben kiderül a gyártóról, hogy egy barátja ismerősének a nagybátyja a TV-ben látta Orbán Viktort, akitől két tanú által hitelesítetten nem határolódott el azonnal.

Ez a sivalkodás nem más, mint a balos toporzékoló cirkusz manézsának legújabb produkciója. Ugrás a szellemi züllés szaka-dékába. A mondatvégi szó utolsó három szótagjára is igaznak tartom az állítást.

Remélem, hogy a néhány »agyonolvasott« liberális és balos szerző megalakítja hamarjában a freeszfe mintájára a freelibri egyesületet és irodalmi Nobel-díjas produktumaikat azon keresztül fogják piacra dobni.

Írásom címére válaszolva az ÜGY csupán a balos passzátszél gerjesztette vihar a biliben, ha úgy tetszik BILI-BRI. Brrrr!”

***

***

Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zorroro
2023. június 17. 23:40
A
Bögre
2023. június 17. 19:25
lacika88 Ebből is látható hogy az egyházi bíróság az jobban szolgálja az Igazságszolgáltatás eszméjét, mint a világi. Ami szerint már elévült a cselekmény. A történelemhamisítók az inkvizíciót hozzák fel, ott pedig az az igazság, hogy ők is igazságosabb ítéletet hoztak, mint a világi bíróságok, csak fordízott volt az szigoróság iránya, akkor egy tyúklopásért is repülhetett a keze, azóta kitalálta a liberalizmus és kuncze gábor a megélhetési bűnözést.
Csak Igazságot
2023. június 17. 07:09
Bognár jól benyaltál te jobbágy a varacskoséknak most már kaphatsz mindenféle kitüntetést,a fidesznyikek 2012 hozták olyan döntést hogy a lámpaoszlopokon lévő hirdetések balesetveszélyes az autósokra ezért betiltották tönkre ment a cég Garancsiék felvásárolták és lám utánna már nem volt veszélyes milliárdokat kaptak a rohadék pártodtól,így volt a nyerőgépeknél is. Rosszul mondták nem lesz bojkott,ti fogjátok vagyis a náci kommunista varacskos fogja eldönteni mi jelenthet meg és mi nem ennyi az egész. Nem ide tartozik de nemsokára indul a valós idejű bejelentés a vendéglátósoknak hogy lássák a valós idejű forgalmat ,de a szerencsejátékos casinos pondroknak még a gépeket se kellett bekötni a NAV hoz.
lacika88
2023. június 16. 20:37
Gimnazista fiúkat zaklatott egy bencés szerzetestanár Elbocsátották a bencés rendből és az egyházi szolgálatból is azt a nyugalmazott szerzetestanárt, akiről egy egyházi vizsgálat megállapította, hogy a 1990-es években gimnazista fiúkat zaklatott. Tettei a vizsgálóbizottság szerint kimerítették a szexuális bántalmazás bűncselekmény fogalmát. A Szemlélek azt írja, erről az ügyben érintett Szent Mór Bencés Perjelség adott tájékoztatást. Az évtizedekkel korábbi gyermekbántalmazási ügyek kivizsgálásába a Vatikánt is bevonták, s bár a konkrét cselekmények büntethetősége elévült, az egyházi bíróság alapos eljárást folytatott, az illető szerzetest súlyos szankciók érték. A bencések tájékoztatása szerint 2018 májusában Hortobágyi T. Cirill, a bencés rend főapátja több bejelentést is kapott arról, hogy a 1990-es évek közepén a győri Czuczor Gergely Bencés Gimnáziumban fiatalkorú sérelmére az egyik szerzetestanár zaklatást, sorozatos érzelmi, hatalmi és szexuális abúzust követett el. Az egyházi elöljáró még abban a hónapban vizsgálóbizottságot állított fel. Az általuk meghallgatott vallomások arról tanúskodtak, hogy az akkor még állandó bentlakásos rendszerben működő fiúgimnáziumban több fiatalkorú sérelmére elkövetett szexuális zaklatások bűncselekményei valósultak meg. A meghallgatott áldozatok minden esetben ugyanazt a bántalmazót nevezték meg. Az áldozatok mellett a tanúk meghallgatása is alátámasztotta a bejelentések valóságtartalmát. Noha az ekkor már nyugállományban lévő szerzetestanár elutasította az ellene felhozott vádakat, Sárai-Szabó Kelemen perjel, a szerzetes elöljárója az előzetes vizsgálat vádjainak súlyossága és megalapozottsága miatt eltiltotta őt a szolgálat gyakorlásától, és egy olyan távolabbi, ideiglenes tartózkodási helyet jelölt ki számára, amely a bűnismétlés lehetőségét megakadályozta. A bencések által készített összefoglaló dokumentumot a főapát megküldte a Hittani Kongregációnak, amely az egyházi büntetőeljárás lefolytatására Magyarországot jelölte ki. Ennek értelmében a Győri Egyházmegyei Bíróság meghozta ítéletét: a bencés rendből való kizárást és az egyházi szolgálatból való elbocsátást. A döntés annak teljességében 2023 áprilisában lett jogerős.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!