A rettenthetetlen flaszter bonviván

2023. június 06. 19:25

Mindenki maradjon a saját kaptaFÁJÁNÁL, tudja, ahová ön esetében a csivavák piszkítanak.

2023. június 06. 19:25
null
Bognár Zsolt
Bognár Zsolt
Facebook

„Kedves Ervin! Ne legyen kirekesztő! Higgye el, nekünk jobboldaliaknak is van gerincünk és szívünk és határozott véleményem szerint ennek a gerincnek a hajlékonyságát illetően, a »balos Nyugat imádat« és a folytonos »Merjünk kicsik lenni« valóban csivava perspektívája nem a konzervatív közösség sajátja.

Végezetül ne Rákay Philiptől sajnálja az arany Mercijét, mi se kívánjuk, hogy éves, nehezen összegrundolt fizetését Széchenyihez méltóan felajánlja valamilyen közhasznú cél megvalósítására.

Mindenki maradjon a saját kaptaFÁJÁNÁL, tudja, ahová ön esetében a csivavák piszkítanak.”

***

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kalazirozsaa
2023. június 08. 10:57
" Mindenki maradjon a saját kaptaFÁJÁNÁL, ...... " Bognár Zsolt , ez ugye a Rákayra is igaz ?! Nagyon sokan ismerjük , tudjuk hogy honnan indult és milyen módon lett az , aki ..... Nem árt néha a tükörbe nézni és önvizsgálatot tartani .
ezkiez
2023. június 08. 05:11
Most Bognár kutya ugat. Hány van még? Ha ember lenne, azt mondanám erőlködött, oszt beszart, de csak egy csahos kutya, aki idepiszkít! Takarodj vissza a kenelbe!
Lajoss
2023. június 07. 13:54
Zsolti ez rád nem vonatkozik? Másodállásban szopod a fideszt?
Palmimi85
2023. június 07. 12:23
Mindig vallottam, hogy mindenki maradjon annál a szakmánál, aminek felkent szakértője, tanult területe. A színész a színpadnál, a cipész a kaptafánál, a politikus az államigazgatásnál, ne a katedrán, stb. De amióta Thália sok-sok papja és papnője úgy érzi, hogy neki joga van a politikában a pénz oldalán beszállni - ő szarta a spanyolviaszt, mondaná a csúnya beszédet mindig kerülő pedagógus édesanyám -, azóta átgondoltam az álláspontomat. Igaza van Bodnár Zsoltnak, hogy néha beleszáll a balos "kollégáiba", de ezt mindig csak akkor, ah azok már kimerítették a normalitás minden szintű mértékét! És egy szerény megjegyzés: mit tett le nagy Ervin színész et. az asztalra, hogy őt egy városi tömegben mindenkinek vagy bárkinek azonnal fel kell ismernie? Ez ennyire el van szállva magától? De ha ő felismerte Rákay Philip urat, miért nem ment oda hozzá ő maga....? Hajrá Philip, hajrá Bognár Zsolt! Hajrá magyarok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!