Szegény, szegény Katinka

2023. június 28. 06:49

Maffia mindenol, minden hullámhosszon.

2023. június 28. 06:49
null
Németh Eszter
Facebook

„Szegény, szegény Katinka. Azon felül, hogy továbbra is mi finanszírozzuk az úszóbizniszét , mert nem fizet az Arénában szinte semmit.

A (rossz nyelvek szerint) Dagály 50 méteres medencéjének befedésére megpályázott és megnyert 500 millió forintot. Csak épp esze ágában sincs befedni. Ez a mocsok szakma meg nem hagyja érvényesülni, mert mindenkinek csak az egyéni érdekei fontosak és őt akadályozzák. Azért ez igazi méltánytalanság vele szemben. El is dörzsöltem nem egy, hanem két kövér könnycseppet is a szemem sarkában miatta. Hová lesz így a világ, de tényleg?

Maffia mindenol, minden hullámhosszon... És neki is van pofája ehhez. Te, tökkel ütöt adófizető meg még sztárolod is...”

***

 

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
destsai
2023. június 30. 08:30
és újra, ordenáré antiszemita büdösbunkók vagytok. az esztike orra jobban bassza a csőrötöket, mint ennek a szarrágó amúgy tehetséges ám gátlástalan kalandor, levitézlett "nemzet büszkeségének" a köztörvényes genyóságai. Tusup összerakhatja mind a 4 lábát, hogy megszabadult...pucér seggel, de legalább élve ettől az imádkozó sáskától. nem mellesleg: Bakos lászló, a jószemű nagyapa, unokája igazolása alapján 2 milla feletti járadékot kapott haláláig...a ti pénzetekből barmok!!!! (mert más nem jöhetett szóba, a törvény szerint a többi edzője 45 alatti volt) tusupnak meg amerikai seggbe magyar lófaszt.
survivor
2023. június 29. 14:53
H. K. azért lett valaki , mert Shane Tusup jól forgatta a korbácsot.
survivor
2023. június 29. 14:51
És ne feledjük, Katinka RONDA is. Nem csak pénzéhes lotyó... Én pedig FIDESZ párti vagyok, és Moslék ellenes. !Erre varjatok gombot... Ja und: Egerszegi Krisztina 5 olimpiai aranyat szerzett-és NINCS úszóegyeteme..
elfogulatlan
2023. június 29. 13:08
Eszterke, majd teccik szerezni pár érmet, dicsőséget, örömkönnyeket stb az országnak, aztán majd teccik vitába szállni Katinkával. Addig csita legyen. Vagy esetleg ön tüntetett el maffiózókat a közéletből? Na ugye! De magára még a Tusup sem nézne rá...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!