Ez így kevés

2023. június 17. 20:54

Rég láttam olyan lagymatagnak a magyar válogatottat, mint ma Montenegró ellen.

2023. június 17. 20:54
null
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Ez így kevés

Rég láttam olyan lagymatagnak a magyar futball válogatottat, mint ma Montenegró ellen.

Ezek a fiúk már tudnak focizni, de a szív és a lelkesedés ma teljesen hiányzott.

Úgy látszik, még nem tudják azt, amit az igazi nagyok tudnak: hogy minden meccset ugyanazzal a tűzzel kell lejátszani, minden meccsen csak a száz százalék az elég.”

***

Nyitókép: Bencsik Gábor Facebook-oldala

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2023. június 19. 02:18
"Ezek a fiúk már tudnak focizni, de a szív és a lelkesedés ma teljesen hiányzott." Felejtsük el már ezt a bölcsész hülyeséget! Nem tudnak focizni, mert nincs aki megtanítsa őket, papírmókusok szakítanak nagy lét. Kevesebb több lenne. Pénzből és papírmókusból is. Meg nemzeti tévéadóból is, amikor ugyanazt a negédességet adják egyszerre két csatornán. Simán le lehetne felezni az adókat, abbahagyni a senki által sem nézett óránkénti híradókat. És akkor nem az lenne, hogy a Duna és az M2/5 egymással szemben direkt hasonló műsorokat ad, hogy melyik túrja ki a másikat, döntsék már el.
brekker
2023. június 19. 02:08
Túl sok a tetoválás meg a séró, a montenegróiakon kevesebb volt mindkettőből. Ehhez képest többen játszanak topcsapatban.
Valodi
2023. június 19. 00:18
.... höhöhö - ezt hogy is értsem a részedről? Merthogy részemről masszívan megbizonyosodtam., hogy O1G ....
Zolotarjov
2023. június 18. 22:06
Kibicnek semmi se drága..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!