Állítólag (Steiner Kristóf szerint legalábbis) 35 ezren vonultak a Pride-on

2023. július 17. 09:43

Nekem ez az arány oké.

2023. július 17. 09:43
null
Dezse Balázs
Dezse Balázs
Facebook

„Állítólag (Steiner Kristóf szerint legalábbis) 35 ezren vonultak a Pride-on Budapesten. Ez a szám nyilvánvalóan nem igaz, illetve a külföldiek arányát is érdemes lenne megnézni, plusz ezek közül sokan hamarosan felnőnek és értelmes dolgokon kezdenek el gondolkozni. De mindez legyen most mindegy, 35 000-re számoljunk. Magyarország lakosságát 9 700 000-re kerekítettem lefelé, így könnyebb. Szóval 9 665 000 ember nem vonult, le se szarta. Nekem ez az arány oké.”

Nyitókép: MTI /Koszticsák Szilárd

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sámson
2023. július 23. 02:06
Ennyi erővel megünnepelhetjük a gyilkosokat is. Jár egy hónap nekik is! Ők is emberek, őket is fogadjuk el, a tolerancia jegyében. Kinevezhetjük mondjuk az Októbert, a gyilkosság hónapjának. Felvonulhatnak a büszke gyilkosok az Andrássy úton, baltákkal, késekkel, fojtó zsinórokkal, a gyilkos eszközeikkel, ha az áldozat vére rá van száradva, az még jobb. A szimpatizánsok pedig ketchup-os késsel, baltával csatlakoznak az igazi gyilkosokhoz. A gyerekgyilkosok az egyik kezükkel a gyilkos kést hozzák, a másik kezükkel egy játékmacit.
I_Isti
2023. július 19. 10:57
“Hová tart ez a világ?” A szivárvány annak a szövetségnek a szimbóluma, ami szerint Isten nem pusztítja el a Földet többször özönvízzel. Viszont azt nem ígérte, hogy tűzzel sem. A kérdésre “ Hová tart ez a világ? ” a válasz: pusztulásba. Mondjuk tűz által. Mondjuk atombomba tüze által.
alenka
2023. július 17. 21:26
Ez ...már a világunk vége: Korcs teremtmenyek vonulnak büszkén Utána mu várható????.. .
robogo72
2023. július 17. 14:26
A múl héten voltunk Rammstein koncerten. Ott 60 ezren voltunk. Holnapután Guns&Roses. Meglátjuk, de biztos többen leszünk mint a buzeránsok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!