Már csak a barnafestékes középenállók hiányoztak

2023. július 12. 16:32

Padjon az Isten! Szebb jövőt!

2023. július 12. 16:32
Sarkadi Zsolt
Sarkadi Zsolt
Telex

„Van a ferencvárosi Tompa utcában egy pad, ami az utóbbi napokban azzal tett szert országos ismertségre, hogy – miután a kerületi önkormányzat és az Amnesty International a Pride alkalmából szivárványszínűre festette – naponta átfestik. Az első szivárványszínű nap után a Fradi Aryan Greens, azaz Árja Zöldek nevű neonáci szurkolói csoportja festette át zöld-fehérre, majd újra szivárványszínű lett, aztán megint zöld-fehér, szerdai állás szerint pedig barna.

Ezt is ajánljuk a témában

A szivárványos verzión a »nyitott, szabad, boldog« szavak szerepeltek, a zöld-fehér pad lábához a »STOP LMBTQ« feliratot fújták, a barna verzióért felelős fekete öves középenállók pedig egy A4-es lapot ragasztottak fel a támlára az alábbi szöveggel:

»Én csak egy pad szeretnék lenni. Ami jó mindenkinek. Neked is, neki is. Nekünk.«

Persze csak idő kérdése volt, mikor jutunk el a barna/szürke/fehér »nem akarok megsérteni senkit, beszéljük meg« padig, hiszen ebben az országban, 13 év Fidesz-uralom után néha már azok is a józanabbak közé tartoznak, akik a melegeket és a nácikat két szélsőségnek tartják, és valahol a kettő között keresik az igazságot. A barna pad valószínűleg az ő művük.

Ezek az emberek, még ha talán jót is akarnak, ugyanakkora kárt okoznak, mint a nácik, ebben az ügyben különösen.”

Nyitókép: Facebook

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dixtroy
2023. július 13. 12:15
Még a középenzéknek volt a legjobb a hozzáállása, nem lehetne a pad csak egy pad?
kulakman
2023. július 13. 07:41
Adjon az Isten nektek egy igazi náci csapatot, majd megbecsülnétek a langyos fideszt!
lovag69
2023. július 12. 21:45
Ez a cikk egyetlen süket, hülye szófosás.
Oszodibeszed
2023. július 12. 20:45
Hapi szerint a barna pad kárt okoz. Bezzeg a csiricsáré, ízléstelen, egy ötéves gyermek színvilágát idéző tarka pad az guszta! Sohasem fogom megszokni, hogy (röcögős hájú), felnőtt szőrös férfiak ilyen barbibabás világot teremtenek maguk körül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!