Menjetek el. Hamar. Gyorsan. A varjú se fog károgni utánatok

2023. július 27. 09:51

Ti ebben a kis belterjes, összkomfortos pocsolyában vagytok valakik.

2023. július 27. 09:51
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Menjetek el. Hamar. Gyorsan. A varjú se fog károgni utánatok. De hát, Trombinak sajnos ebben is igaza van. Nem fogtok elmenni. Mert olyanok vagytok, mint a Csodálatos Nalaya – már ha legalább Rejtőt olvastatok valaha. Szóval ültök az összkomfortosan berendezett pocsolyátokban, s ha valaki közeledik, akkor leereszkedően köptök eléje.

Ti ebben a kis belterjes, összkomfortos pocsolyában vagytok valakik, ahol – hogy a Ponyvaregényből is idézzek egy passzust – »egymás fa…át szopjátok«.

Ha ezt elhagynátok, mindjárt kiderülne, hogy nem vagytok ti senkik sem.”

Nagy Zsolt: A kormánynak nem a queerek b*sztatásával és a melegházasság tiltásával kellene foglalkoznia - Mandiner

A színész szégyelli magát Ausztriában, Németországban, Franciaországban vagy Szicíliában, amikor megkérdezik tőle: Where are you from? Ezért a válasz után mindig rögtön hozzáteszi, hogy nem ért egyet Orbánékkal. Egy interjúban azt is elmondta, neki kell megvédenie József Attilát, Örkény Istvánt, Ady Endrét, Radnóti Miklóst és Vörösmarty Mihályt!

Nyitókép: YouTube-képernyőfotó

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vladiszláb
2023. augusztus 06. 12:22
Nekem erről a színészről mindíg az jut eszembe, ha megjelenik a színen, akkor le kell ellenőrizni az hogy az unokák biztonságban vannak-e... Nem tudni szimplán aljas, vagy pedofil is? Ezekkel nagyon vigyázni kell!
florin
2023. július 29. 08:43
Totál piás ez a kisripacs. Odamondott egyet és szeme sarkából figyelve várja a libsiistentől a bólogatást👎
amentet
2023. július 28. 17:50
Bayer akkor takarodj a fajtaddal együtt, vidd a csuti cigányt, a buzi szakértő, pedofil kaletat mondjuk tuti valamelyik segberakott már téged
szarvas-2
2023. július 28. 16:33
+1.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!