Carla Bruni szexkalauza

2010. június 01. 10:42

A francia First Lady egy napvilágot látott, a YouTube-ra is felkerült videó miatt magyarázkodhat, amelyben még fiatal modellként bájos hangon, hét nyelven mond egy nemzetközi szexkalauz bemutatása közben meredek instrukciókat.

2010. június 01. 10:42

Carla Bruni a videorészletben - melynek teljes változatát már letiltatta a francia kormány - bemutatja a Hot International Sex Guides (Forró Nemzetközi Szexkalauz) című könyvet. A kiadvány hét különböző nyelven készít fel arra az esetre, ha mihamarabb szeretnénk ágyba kerülni valakivel külföldi utazásaink során.

„Szükségünk van ilyen könyvekre, hiszen rengeteg utazunk, sok új emberrel találkozunk és tudnunk kell, mit kell mondanunk abban az esetben, ha ágyba szeretnénk bújni velük” - meséli a videón Carla Bruni. A 28 éves modell olyan mondatokat fordít le, mint a „nagyon felizgatsz”, „tetszenek a melleim?” vagy a „betennéd az ujjad a fenekembe?”, majd részletesen ecseteli, hogy kell szeretkezni. Antoine de Caunes és a ruhatervező Jean-Paul Gaultier műsorvezetők remekül szórakoznak, a videón ráadásul szó esik Carla flörtjeiről Mick Jaggerrel és Eric Claptonnal is.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!