A fájlcsere mellett, az ACTA ellen tüntettek

2012. február 12. 09:51

Nagyjából ezren tüntettek szombaton Budapesten az internetes fájlcserélgetést kalózkodássá minősítő ACTA-egyezmény ellen Budapesten. Az Index videója a tüntetésről.

2012. február 12. 09:51

 

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krisztoforo48
2012. február 13. 09:01
Egy valamit azért jó lenne tudni Nekik!A koncert ,azért koncert,hogy dolgozzanak meg a pénzükért!Nem playback,hanem KONCERT és még lehet kíváncsi is lesz valaki rájuk.A többi sültgalamb,de nem igazán találnak rájuk balekot.
Csigorin
2012. február 12. 21:07
vagy eltunt a hozzaszolas, vagy mashova irtam... a gond az az ACTA-val hogy ugyanaz a maffia mint az artisjus. Tegyuk fel hogy jatszanad a kocsmadban egy ismeros zenekar szamait, akikkel megallapodsz hogy ezert mit kapnak. Lehet? Nem. Bejonnek az artisjusosok, es vedelmipenz beszedesi stilusban lehuznak. Amibol persze a zenekar semmit se lat, azt megkapjak Brodyek. NA itt a gond.
Senki Alfonz
2012. február 12. 20:54
Van egy fontos körülmény, amire az áltitkár nem gondolt: sok zenekar, művész azért tartja fenn az oldalát, mert eladja reklámfelületként a neten!!! Például nézzétek meg a Timur Lenk oldalát! Soha nem élnének meg a CD- és koncertbevételekből!!! Ha megdrágítják a netet, akkor a netből élő marketingkommunikációs cégek is elpusztulnak! De főleg: sok állampolgári dolgot már csak neten lehet intézni, tehát nem lesz drágább sem a verseny miatt, sem a közigazgatás miatt! Esetleg lesznek ingyenes köz-internet helyek!!! Eltaláltad a neved: bohóc = felkelted a figyelmet; ügyi = hivatalosságra utaló; ál = mert nem igazi és titkár = végrehajt valamit egy szervezetben! Felkeltetted a figyelmet, de félrevitted a lényeget, majd megsértődtél a veled ellentétes nézeteken. Javaslom, hogy legyél politikus, mert a viselkedésed és az agyad alkalmassá tesz!! Vagy már az vagy???
celkereszt
2012. február 12. 18:18
Ehhez képest: http://www.technet.hu/hir/20120210/kivegzes_harom_twitter_uzenet_miatt/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!