A Trafóról vitatkoztak a kortárs művészek

2012. február 24. 11:53

Újabb konferenciát rendeztek a Trafó jövőjéről, Bozsik Yvette fél nappal korábban utasította el a részvételét.

2012. február 24. 11:53

Bozsik Yvette pályázatáról – részvétele nélkül – vitáztak a Trafóban. Komoly vita alakult ki a vezetőváltás támogatói és ellenzői között. Az Index kamerájának megszólalt az intézmény leköszönő vezetője is.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vahur
2012. február 25. 07:02
Felőlem bátran döntsön a "szakma" és onnantól a számlát is állják!
Claypool
2012. február 24. 19:51
Az fáj nekik hogy Bozsik Yvette nem gazdasági szakember? Nevezzük ki Széles Gábort.Ő, az! Egyébként csak megkérdezem,halkan:Márta Pisti milyen gazdasági sulit végzett?? Ej,már megint a kinyúlt pulcsis, zsíros hajú Naftalin Ernők csinálnának forradalmat!
Honfi-fi
2012. február 24. 15:51
Egyébként ki ez a sok no-name szarrágó, aki itt nyilatkozgatik? Bozsik Yvette, mégiscsak egy világhírű művész, aki sok évtizede megalapozta a művészi és emberi reputációját. A vitatkozók, meg megtanulhatnának veszíteni és bizonyos döntéseket tudomásul venni. Ők egészen egyszerűen, nem kompetensek eldönteni, hogy ki vezesse az intézményt, a kompetens grémium ezt megtette. Innentől kezdve, ez egy szimpla munkajogi történet. A régi megy , az új vezető, meg dolgozni fog. A bal-gennyek, meg nem tanulnak, mert ez a hígfos lázongásuk a Dörnernél se jött be, és itt se fog.
drieno
2012. február 24. 13:55
már csak arra lennék kíváncsi, hogy az előző vezető kiválasztásakor hogy nem lázadtak fel mellesleg jegyzem meg, hogy az ókor óta az választja ki az intézményvezetőket, aki a pénzt adja - jelen esetben ezek a magyar állam képviselői, akik pályázatok alapján döntöttek sose hittem volna , hogy a ballibek így neki bírnak támadni egy közülük valónak, de az érdek nagy úr, már láthattuk a mészáros elvtárs esetében is, akit a mancsosok támadtak be
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!