Leónidászként emlékeztek Csurkára

2012. február 19. 08:47

Kovács László, a MIÉP alelnöke úgy búcsúzott: „Elnök Úr, neked a 20-21. század magyar Leónidászává kellett válnod; ezt a kihívást nemcsak hogy nem kerülhetted el, hanem magad mentél elébe”.

2012. február 19. 08:47

Csurka István szombati temetésén Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke mondott beszédet: „Lakitelken együtt indultunk útnak, hogy kikényszerítsük a magyar függetlenséget”. Kiss Gy. Csaba, a Magyar Írószövetség alelnöke az író Csurkára emlékezett, és az elhunyt sikerei mellett a cenzúra okozta nehézségeket is felidézte.

A tömegben Lázár János, Kövér László Balczó Zoltán és Nemcsák Károly is feltűnt.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smogger
2012. február 20. 06:48
Nem gondolom, hogy a normális konzervatív oldal számára Csurka politikai életműve elfogadható lenne. Ismétlem egy normális keresztény, jobboldali konzervatív oldal számáea. Miután ilyennel mi magyarok nem rendelkezünk, Csurkából is hős lesz, noha politikailag értékelhetetlen volt szinte minen megnyilvánulása.Zsigeri zsidógyűlöletből nem lehet politikai eszmerendszert kovácsolni, igaz azt a dagadt öregember meg sem kisérelte. Mint drámaíró kiváló volt, de mint ember, nem volt számottevő.
Claypool
2012. február 19. 22:21
Azért a mandiner is bekaphatja...még hányszor szopjátok le az index bránert??? Ennél méltóságteljesebb videót nem sikerült összekoldulni? hihetetlen... A jobbojdaji híjpójtáj... meg a faszom!!!!!!
JackHárpi
2012. február 19. 22:01
Nem Leonidász , inkább Arisztodémosz volt! Sajnos.
Zázrivecz
2012. február 19. 13:17
Srácok! Valami nem jó a beágyazásnál, nekem ez jelenik meg a videó helyén: r" scrolling="no" class="indavideo-player" id="player-d9a4f4bfa4" type="text/html" width="560" height="355" src="http://indavideo.hu/player/video/d9a4f4bfa4" frameborder="0"> Nem maradt le a beágyazó link eleje?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!