Bele fognak süketülni az adjon az Istenbe

2012. március 04. 08:17

Pintér Sándor és a cigánybűnözés ellen beszéltek a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület demonstrációján Jászjákóhalmán, ahol a térség romló közbiztonsági helyzetére hívták fel a figyelmet. Az Index videója.

2012. március 04. 08:17

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egypolgár
2012. március 04. 16:50
Amit elmondott a felszólaló annak se füle se farka. A fehérgalléros bűnözésnek, a belügyminisztereknek meg a cionista kommunista zagyvának nem tudom mi a picsa köze van Jászjákóhalma közbiztonságához. Ha a jobbik kampányolni akar akkor meg ne magyar gárda, gárda, meg szebb jövőért "elitalakulataival" tegye. Ha ezek a baromarcúak nem járőrőznek csak sétálgatnak akkor ugyan miért egyenruhában teszik? Megint a nagy füst a médiának amit majd fel lehet fújni, lehet külföldön mutogatni.
krisztoforo48
2012. március 04. 12:16
Micsoda rásszizmus:A bevándorlók helyzetéről közölt előzetesen egy tanulmányt a berlini Belügyminisztérium, amelynek fő következtetését - miszerint a fiatal muzulmánok nem hajlandók integrálódni - az ellenzéki baloldal, de a koalíciós partner liberális párt is elhamarkodottnak ítélte. Ezzel szemben a bajor származású konzervatív belügyminiszter élesen bírálta a németországi muzulmánokat. A tanulmány leginkább a fiatalok erőszakosságára volt kíváncsi, s megállapítja, hogy a fiatal muzulmánok vallási okokból hajlamosabbak erőszakos cselekmények elkövetésére. A zöldek intergrációpolitikai szóvivője, Memet Kılıç azonban úgy véli, hogy ez „nem vallási, vagy bevándorlási kérdés", hanem szociális: a bevándorló fiatalok „esélytelensége, perspektívátlansága" az ok szerinte. A tanulmány számait - azaz, hogy a nem német állampolgárságú, muzulmán fiatalok egynegyede nem hajlandó integrálódni a német társadalomba - „nagyon magasnak" nevezte Hans-Peter Friedrich német belügyminiszter, akit a hagyományosan bevándorlókritikus bajor CSU jelölt a kormányba. „Aki a szabadság és a demokrácia ellen akar harcolni, azt nem látjuk szívesen", üzente a politikus igen egyértelműen. Hol az Európai Bizottság,hol vagytok libsi tetvek?
Inrik
2012. március 04. 12:16
A polgármester szerint ezek szubijektivitással átitatott esetek... Ehhez már pofa kell.
Laibach
2012. március 04. 11:37
Hamarosan sajnos megint vezető hír leszünk a világ médiáiban főleg ha ezt összekombinálják Kertész lelépésével.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!