Erőss Zsolt a „hegymászó veszekedésről”

2012. május 24. 10:52

A sportoló a TV2 Mokka című műsorában próbált tiszta vizet önteni a pohárba a hegymászóberkekben kialakult, de a nyilvánosságot is elérő vitákkal kapcsolatban.

2012. május 24. 10:52

Ilyen súlyos helyzet még sosem volt csapaton belül” – vélekedett Erőss Zsolt a TV2 Mokka című műsorában az elmúlt napokban a nyilvánosságot is elérő hegymászós vitákról. Erőss és társai között nézeteltérés alakult ki az Annapurna-expedícióról blogot író Földes András egyik bejegyzése miatt. A posztban érintett Mécs László ugyanakkor Erőss szerint túl reagált a dolgot, és vagdalkozásával rossz irányba vitte a történetet.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jan
2012. május 24. 17:24
Elolvasva Földes András blogbejegyzéseit, Mécs reakcióját stb.; inkább Földes tűnek a ludasnak: intimpistáskodva kiteregette a csapat egy belső feszültségét, ráadásul teljesen szubjektíven, saját magát és Erősst piedesztálra emelve, Mécset lehúzva.
Honfi-fi
2012. május 24. 12:47
Nekem ez már nagyon zavaros, hogy ki, kire haragszik és miért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!