Nem örült a rágalmaknak Heller

2012. május 25. 10:46

Felmentették a gyanúba kevert filozófusokat: Heller Ágnes az ATV reggeli műsorában beszélt az ügyről.

2012. május 25. 10:46

Heller Ágnes örül annak, hogy lezárult az ügy, és hogy a rendőrség rendben végezte a dolgát, de nem örül annak, hogy hónapokon keresztül rágalmazták őt és filozófustársait a sajtóban.

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2012. május 25. 18:25
Minden esetre előrángattam az itt "szolgálatot telejesítő zsidókat". Felimeritek őket? Viszont azt mondom, hogy a gyűlölködés butaság és rossz tanácsadó. Nem állhat akaratunkban gyűlölködni. Attól többre van már szükség, de csak semmi gonoszkodás, kegyetlenkedés! YHSLVH !
korona
2012. május 25. 17:46
Izrael TERV-éről olvashattok többet az alábbi linken: http://www.nibiru.hu/moiz.htm
lelánczi
2012. május 25. 16:30
Azért azt el kell ismerni, hogy 2006. októberében senkit sem lőttek le, és senkit sem kínoztak meg. (Ezt jelentik Heller Ágnes szavai). A rendőrség durván lépett fel azokkal szemben, akiket joggal gyanúsított azzal, hogy akár az egész várost is felgyújtanák. A gyújtogatókkal szemben az ősi magyar törvények is a legszigorúbb büntetést javasolják.
simonszól
2012. május 25. 15:33
Agnes HELL-er egy ganéj.Egy utolsó,cafrangos ,Lukács tanítvány s ő büszke erre.S mivel ő ,mondhatta RADNÓTI -ról,hogy nem zsidó,mert kiírta magát a zsidó szellemtörténetből,így nyugodtan mondható,hogy ő meg nem magyar ,mert ki lakkírozta magát a magyarságból.Egyébként te kurva csúnya idegen.Ha lehet,ne pályázzál többet a mi adó forintjainkra.Ugyanis nem látjuk "miunkásságod" hasznát.Mielőbbi elhalálozást kívánva:lásd fenntebb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!