Kiss Tibi: A csalódás miatt mennének el

2012. június 07. 09:47

Most jött el a csalódottság ideje a rendszerváltás óta; aki most fiatal, nem érzékelt változásokat az elmúlt húsz évben – mondta a Quimby frontembere azzal a hírrel kapcsolatban, hogy a magyarok ötöde külföldön képzeli el jövőjét.

2012. június 07. 09:47

Az Eurovíziós Dalfesztivál az elég szar, gagyi; ez az a műfaj, amivel én nem tudok mit kezdeni; ez még mindig olyan mint az NDK-ajándékkosár volt – mondta Kiss Tibor, a Quimby frontembere a NOL-nak a Compact Disco 24. helyezéséről.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
öszödibeszéd
2012. június 09. 10:20
http://vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20120606-nem-adtak-nyugtat-az-autoszerelok-tobb-szazezruk-banhatja.html - barátom, ezek soha a büdös életben egy számlát sem adtak egyik kuncsaftjuknak sem. Szerinted éhezik ez a vállakozó? És mikor fog az ilyen morállal rendelkező simlis ország talpraállni? És hogy akarnak külföldre menni az ilyen immorális magyarok???
öszödibeszéd
2012. június 07. 19:16
Ez egy szimpatikus beszélgetés volt, egy jó művésztől. Tibi, kedvelünk, de ne told senki szekerét (ha érted), még akkor sem, ha nagy a nyomás, mert ez "csak" aktuálpolitika, és az idő - meglehet - az ellenoldalú szekértábort igazolja majd. Legyen vége a hazafias népfrontnak, meg a retro "harcolunk a fasizmus ellen" -bolsevik ízű művészkampánynak: a mai helyzetben jobb, ha a művészek nem öntenek olajat a tűzre.
vero1_
2012. június 07. 17:35
a szoclibek okosan tervezve elkezdték a kampányt. kiss tibit is megtalálták. a nagy egymásra találás.
Muttimi
2012. június 07. 14:46
Többször volt már itt vitám több kommentelővel is amikor leírtam pl. azt, hogy az adókat, járulékokat be kellene fizetni. Engem hülyéztek le, holott mindannyiónkat megrövidíti az, aki így jár el. (Azért a közvilágítás jól jön, és az orvos is lássa el, ha szüksége van rá.) Én nem csak erre gondoltam, bár valóban erre is. Az utcán meg lehet adni az elsőbbséget annak, akinek ez jár. A zebrán át lehet engedni a gyalogost. Az ülőhelyet át lehet adni az idősebbnek, és vég nélkül lehetne sorolni. Ezeket a dolgokat általában mindenki megteszi - külföldön. Itthon meg sír, hogy milyen ez az ország.. Azt kellene végre minél több embernek megérteni, hogy a világ olyan, amilyenné tesszük. Ha rámosolygunk valakire, az rendszerint visszamosolyog.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!