Font: A multikhoz is sokan regisztrálnak

2012. szeptember 25. 10:45

A fideszes Font Sándor nem tartja a problémásnak a választási regisztráció intézményét, szerinte az emberek a multikhoz is szívesen regisztrálnak a kedvezmények miatt.

2012. szeptember 25. 10:45

A jobbikos Pörzse Sándor a NolTV riporterének kifejtette: szerinte csak az adófizető állampolgárok érdemelnek szavazati jogot. A politikus ezt követően mégis gesztusértékűnek minősítette a határon túli magyarok választójogának megadását.

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bertorelli
2012. szeptember 26. 08:39
Pörzse Sanyi csak az adófizető 50 év alatti kaukázusi férfiaknak és nőknek adna szavazai jogot. Fontos szempont továbbá, hogy a hvg és népszava c. "sajtótermékeket" csak a mellékhelyiségben használják.
glasztájger
2012. szeptember 25. 22:33
Tényleg kíváncsi vagyok, hogy emberek mekkora idiotizmusra képesek még Orbán Viktor iránti töretlen hűségük bizonyítása érdekében? Ez már valódi kenyérharc, amit folytatnak egyes fideszes politikusok a túl élés érdekében. A 200 fős parlamentbe bekerülni nem egyszerű. Vajon lesz-e "munkahelye" azon kívül? Nincs az a segg, amit ki ne nyalnának ennek érdekében.
Gregorius
2012. szeptember 25. 22:21
Egy dologra nem gondolt, ezzel a magyarországi nyugdíjasoknak sem lenne választójoga, ami szerintem kiverné a biztosítékot.
nyugalmazott tanár
2012. szeptember 25. 19:15
Tény és való, hogy az álbaloldal az analfabétákra és a munkakerülőkre építi a választói bázisát. Meg a maradék klientúrájukra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!