Nem adják fel a trafikosok

2013. február 22. 09:27

Ha nem nyernek a nemzeti dohányboltok pályázatán, akkor is folytatják, csak dohányáru nélkül.

2013. február 22. 09:27

Többszöri módosítást követően végleges formát öltött a trafikpályázat néven is ismert dohányárusítási tender. A NOL TV az árusokat kérdezte a nemzeti dohányboltokról.

Egy ázsiai származású boltos így nyilatkozott: „a kormány állandóan változtatja a pályázatnak a feltételeit, és inkább az utolsó napon adom be a pályázatot”. Arra kérdésre, mi lenne dohányárusítás nélkül a trafikjával, azt mondta, a legtöbben dohányáru miatt jönnek be a boltjába, és többnyire vesznek mellé üdítőt, vagy csokit is. De ha nem lesz dohány, akkor lehet, hogy be se jönnek majd hozzá – fogalmazott.

Egy másik, szintén külföldi származású árus erre kérdésre így válaszolt: a dohánynak nagyobb forgalma van, mint az alkoholnak. Mondjuk kilencven százalék dohány, és tíz százalék alkohol. Hozzátette: nem adom fel, akkor folytatom dohány nélkül.

Az ázsiai fiatalember ugyanakkor elmondta, ha megnyerik a koncessziós pályázatot, akkor növelni tudják a dohánytermékek forgalmát. Mivel édességeket és bizsut nem fognak tudni árusítani mellette, ezért kávéból és sörből rendelnének majd többet, ha nyernek.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2013. február 23. 09:05
http://www.nelso.hu/hu/place/221986/
kjkj945
2013. február 23. 09:03
http://aranyoldalak.hu/portal/budapest/kereses.mtt?what=Doh%C3%A1nybolt Eddig is voltak és a legtöbb helyen csak dohányárú meg kellék ment!!!
kjkj945
2013. február 23. 09:00
HAZUDNOL kell a dohány de csak a nolnak!!!
Himalája
2013. február 23. 08:47
A politikusok átépítik a társadalmat, a megszokott társadalmi viszonyokat. Saját szájuk íze szerint. MO-n, az elmúlt száz évben már többszor volt társadalmi átépítés, volt már rendszerváltás, volt már Horthyizmus, Szállasi is, volt már tanácsköztársaság is,volt már Nagy Imrénk is, kádárizmus is, rákosi korsak stb. Pillanatnyilag az országban az orbánizmus tombol. Egy biztos, nincs a világon még egy olyan ország, ahol a hatalom ilyen nagy gondossággal biztosítani tudja, hogy a lakosság ne unatkozzon. Az ilyesmihez tehetség kell. Az Isten pedig a Magyarokat megáldotta tehetségekkel bőségesen főleg az elmúlt száz évben. Meg is lázszik a nép állapotán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!