Az országjáró Orbán Viktor éjjel-nappal

2013. április 28. 09:42

Jó reggelt a Blikk TV-nek, a csókos dohánymaffia is itt van – köszöntötte a riportert Lázár János, aki szerint nagyon jó dolog, hogy ezentúl nem külföldi multik, hanem magyar emberek árulják a cigarettát.

2013. április 28. 09:42

„Jó reggelt a Blikk TV-nek, a csókos dohánymaffia is itt van” – köszöntötte Körmendi Gábor riportert Lázár János rögtön a videó elején. „Mit mondasz, János?” – jött képbe Orbán Viktor, akinek Körmendi egy Nemzeti Sportot adott, címlapján a Ferencvárosnak a Videoton fölött aratott 5-1-es győzelmének hírével. „Borzalmas, borzalmas” – reagált Orbán, aki elárulta, Kubatov Gábor mellette ülte végig a meccset. „Hát akkor béke volt” – így Körmendi, mire Orbán így felelt: „Mondhatnám, családban maradt.”

Körmendi már az ormánsági kormányülés helyszínén kérdezte a kormánytagokat a nagy botrányt kiváltó trafiktenderről. „Nagyon mélyen belenyúltunk ebbe a piacba, és ezzel nagyon sok érdeket sértettünk meg. Lehetett tudni, hogy akinek a pályázat alatt nem sikerült az érdekét érvényesíteni, márpedig sokaknak nem sikerült, ők majd a végén természetesen támadni fogják. Ez egy ilyen szakma, ez ezzel jár” – mondta Orbán.

Lázár János elmondta, neki Hódmezővásárhelyről régóta jó ismerőse az ország egyetlen dohánygyárosa. A riporter felvetésére, hogy miért van az, hogy ez a jó ismerős nem egy helyen árulhat majd dohányt, Lázár azt mondta, ő nem vett részt a pályázatok értékelésében. „Tizenötezer pályázó volt. Van ötezer nyertes és tízezer vesztes. Ezen kívül vannak azok a nagyáruházak veszesként, akik nem fognak árulni cigarettát a jövőben. Ez egy hatszázmilliárdos piac. Nemcsak a fiatalok védelméről van szó és arról, hogy kevesebb cigarettát kelljen venni a jövőben, hanem egy hatszázmilliárdos piac kiskereskedelmi újraelosztásáról. Szerintem nagyon jó dolog, hogy nem külföldi multik, hanem magyarok fognak cigarettát árulni” – fogalmazott az államtitkár.

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trabantkombi
2013. április 29. 09:50
Igen! Sokkal többet akarunk a felcsúti dagi focistából!!! Csak a vitkor! Éljen a baltás gyilkos szabadon engedője!!! 2014!!!!
trabantkombi
2013. április 29. 08:34
Éljen rákosi viktor elvtárs, másfél millió magyar tévedhetetlen kedves vezetője! Megmutatjuk a rothadó nyugati kapitalistáknak, hogy inkább éhenhalunk, de nem leszünk olyan gazdagok, egészségesek és demokratikusak, mint ők! Nem akarunk diplomát! Nem akarunk fizetésemelést! Nem akarunk önállóan dönteni! Nem akarunk semmit, csak a fideszt és a kedves vezetőt!! Éljen a rezsicsökkentés! Éljen az egykulcsos adó! Éljen a trafik- és földmutyi! Éljen a kormányzati maffia! 2014!!!
Nannyó
2013. április 29. 00:36
Látom, a Lázár megint rálépett néhány érzékeny tyúkszemre :))))))))) Kemény magyar gyerek, jól bírja a gyűrődést :))) Ő az, aki még az elkövetkező egy évben is le fog bonyolítani néhány nagyon kemény csörtét. Ha meghalljátok, vagy olvassátok a nevét, hát jobb, ha menekültök :))))) Komolyra fordítva: azt hiszem, ezekhez a kemény dolgokhoz az ő habitusa kell, bármennyire is nem szimpatikus. Én kedvelem a golyóálló, kemény embereket...
rogananti
2013. április 29. 00:10
Mennyi sok hasznos találkozó. Ez a vktor majdnem olyan vicces, mint a sasjózsi. De megkockáztatom, hogy viccesebb. Annyi eredetiség van benne, mint a többi fidesz tagban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!