„Mosolyogva megyünk el!”

2013. július 01. 08:56

Így búcsúzott Alföldi Róbert és a Nemzeti Színház színészei a közönségtől. A búcsúpikniken több ezren vettek részt.

2013. július 01. 08:56

A gálaesten fellépett többek között Spiró György, Závada Pál, és a Nemzeti Színház előző igazgatója, Jordán Tamás is. A búcsúelőadás után Alföldi Róbert kiment a színház előtt felállított színpadra a kint várakozó nézőkhöz.

„Nagyon köszönöm, és nagyon köszönjük. És az hogy mindannyian mosolyogva fogunk innen elmenni, az abszolút Önöknek köszönhető, és ez hihetetlen! És az is hihetetlen, hogy ilyen ebben az országban történik, mert ez azt mutatja, hogy van remény” – mondta Alföldi mosolyogva a színpadon. A Nemzeti Színház távozó igazgatója a hideg idő kapcsán, de Kósa Lajos korábbi kijelentésére utalva úgy fogalmazott: „Hogy stílszerű legyek: nincs elég meleg”.

„Éjfélkor haza kell menni. Nem vicc tényleg. Mert úgy beszéltük meg, úgy ígértük meg, és azt gondolom, hogy mi felnőtt európai emberek vagyunk, tehát úgy fogunk viselkedni, ahogy illik. Isten áldja meg magukat, vigyázzanak magukra! Nagyon  nagyon köszönjük! – köszönt el végül Alföldi a nézőktől.

Az estet éjfél után egy–két perccel egy közös dallal zárták le a Nemzeti színészei.

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aaronboy
2013. július 02. 21:30
Ki nem szarja le, hogy te "hogy mész el" Alföldi, te rohadt, aberrált buzeráns.
gordon87
2013. július 02. 09:26
Alföldi búcsúja a saját közönségének szól.Csak éppen hála az állandóan buzizó,frusztrált kulturegyedeknek-egyre megnyerőbbé vált.Óriási médiafigyelmet kap,mert a támadások gyakran kontraproduktivak.Nem mellesleg nagy munkát végzett a Nemzetiben,komoly férfimunkát.Egyre nagyobb figyelemmel követte 3-4 órás kemény darabjait egy állandóan bővülő heterogén nézősereg.Köztük rengeteg fiatal,akiknek köze nincs a politikához.Bármennyire is fáj az itt gyűlölködőknek,ő pozitív fejezet lesz Magyarország kultúrtörténetében.Jobb lenne az energiátokat inkább arra fordítani,hogy legalább megpróbáljátok megérteni,van-e másfajta hazafiság is?!Tényleg nemzetgyalázó,csak mert ő a boldog,vagy boldogtalan embereket helyezi a középpontba?(Ebbe a szexualitás is belefér.Más színházakban is van.)Magyar állampolgárként él,dolgozik,itt érzi jól magát.Nem húzott el,mint sokan mások.Pedig megtehetné.Utáljátok,vagy nem.Tehetséges,ezt meg kellene becsülni.
stüszivadász
2013. július 02. 00:23
Ezt a nyálas,gusztustalan rinyálást !!!!! Felfordul minden jóérzésű ember gyomra.... Undorító a panaszkodása,a nyivákolása,a vádaskodása,a sok hülye sznob a műkönnyekkel..... Egy FÉRFI nem süllyedne ilyen mélyre!!
Dr. GGG77
2013. július 01. 22:39
A tehetség, a szorgalom, a profizmus mindig utat tör, ezt ezer Orbán se tudja megváltoztatni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!