Minimálnyugdíjat szeretne a szocialisták nagypapája

2014. május 19. 08:06

Minimálbérrel, minimálnyugdíjjal és egyenlő bérezéssel kampányol az MSZP.

2014. május 19. 08:06

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
buckafej
2014. május 19. 11:11
A szocik, legyenek itthon, vagy EU szinten mindig mindent akarnak, ami szem-szájnak ingere, magas minimálbér, magas minimálnyugdíj, pénzeső stb. Azt mindig elfelejtik mondani, hogy MIBŐL. Honnan szednék rá a pénzt? Osztogatásban nagyon jók a baloldalon, de az mindig vagy fosztogatásból, vagy hitelekből működik.
bigyomail
2014. május 19. 11:11
Van még valami különbség a "jobboldali" és a "baloldali" elképzelések között? Itt mondjuk épp a Jobbik aktuális kampányára gondolnék, de volt már ilyen ötlete a Fidesznek is, ha jól emlékszem.
drkovax
2014. május 19. 11:09
Most is van minimálbér, minimálnyugdíj, meg egyenlő munkáért egyenlő bér - csak abszolút értékben kevés. A németeket, hogy fogják rávenni, hogy ne fizessenek több nyugdíjat, mint a magyar minimálnyugdíj ? ;-) Mert az az igéret sincs benne ebben a filmben, hogy ezek a minimál értékek a német szinthez fognak igazodni. Belefér az is, hogy a bolgárhoz ...
bsandor
2014. május 19. 11:07
nagyszerű,kimaradt az ingyen sör,eldöntöttem,hogy négy év múlva ezekre szavazok
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!