„Keljél már fel, a kurva anyádat!”

2015. augusztus 17. 09:46

Az Index riportere menekültnek álcázva magát járt a röszkei állomáson: többek között kicsit durva rendőröket is talált.

2015. augusztus 17. 09:46

A szomszéd sátrat ürítették ki, ez volt a legdurvább jelenet és semmi, de semmi nem indokolta” – írja a jelenetről az Index riportere, Nyilas Gergely, aki magát menekültnek álcázva járt a röszkei állomáson.

Összesen 170 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2015. augusztus 18. 18:12
Az összes index-féle kártékony népség (hvg.hu, 444.hu, cink.hu, klubrádió, stb) is emigrálhatna a sunyiba.
malakka
2015. augusztus 18. 13:50
Lassan össze lehet foglalni: - Ne gyűlölködj velem szemben. Ne mondd nekem, hogy nem vehetem el a munkádat. Ne mondd nekem, hogy be kell tartanom a törvényeiteket. - Segíts! Nincs pénzem, de menni akarok. Európába!, Ja, térképem az nincs. - Engedj rajzolni! Hiszen traumatizáltak! - Ennem-innom adjál! Ingyen! Zuhanykabin is kell, hogy legyen hova szarnom. - Ne szedesd fel a szemetemet velem! Van erre elég hülye, nem? - Ne merj pénzt kérni az utaztatásomért! - Ne kurvanyázz nekem! Ne migránsozz, menekült vagyok. Papirom az nincs, mer eldobtam, közöd?! Mindezt azért, mert jöttem! Cserébe pedig... A többi, néma csend. Még.
TAVIROZSA
2015. augusztus 18. 11:40
Íme egy jövendő Pulitzer - díjas újságíró alkotása, gratulálunk ! Még a magyar határt sem merte átlépni annyira bár ÚJSÁGÍRÓ, pedig az lett volna az érdekes munka, mondjuk Kabulból indulni a menekülőkkel, de ez most egy nagy sz.r!
szuverén
2015. augusztus 18. 07:09
Kisfiam, a rendőrök közé állj be próbaképpen. Utána írjál róla, meddig bírtad türelemmel. Fogalmad sincs róla, mi mindennel szembesülnek, nap mint nap.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!