Elhunyt Scott Weiland, a Stone Temple Pilots és a Velvet Revolver egykori énekese

2015. december 04. 11:13

Álmában halt meg Scott Weiland, a Stone Temple Pilots és a Velvet Revolver énekese. Weiland negyvennyolc éves volt.

2015. december 04. 11:13

Turné közben, álmában hunyt el Scott Weiland, a Stone Temple Pilots és a Velvet Revolver egykori énekese csütörtökön. Weiland 48 éves volt.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lavor
2015. december 04. 12:30
Rajta azért erősen meglátszott az évek múlásával, hogy bizony volt olyan, hogy nem tagadta meg az élvezeteket.
holnaPinap
2015. december 04. 12:20
Pont tegnap hallgattam a glide c. számukat. Akkor is fáj hogy nincs, ha tudtuk hogy keresi a bajt..
gwrf
2015. december 04. 12:08
Az a csoda, hogy eddig bírta szerencsétlen. Jó volt az első STP lemez, csak későn jelent meg: olyannak tűnt, mintha az n+1-ik Pearl Jam-Alice in Chains lennének.
szeekely
2015. december 04. 11:27
48 evesen heroin-ba fulladni...? nem volt eleg jimmy hendrix, janis joplin, brian jones, jim morrison mar a legelejen? ok voltak az uttorok az onsorsrontasban. na es a magyar radics bela? "es meg hany kovette?" (hobo). a sor amy-ig folytatodhat. meg kell a szivnek szakadni. valoban szuksegszeru a korai halal, ha dogos a zened? tenyleg muszaj porig egned az uj zenek alkotasaban, elenekleseben? ujat hoztatok a zene vilagaba, aztan elegtetek es csak a kanoc maradt. jo ez igy? hogy hallgassam most a jo zeneket, ha a muzsika szarnyalasa gyasztol sotetul kozben? heroin, kokain, whisky. rohadjatok meg. keith richard ne rohogj, te lelketlen tulelo... amit te kibirtal 50 evig is, abba hanyan de hanyan haltak bele! csak ez a kokszbol keszult zene, ez a franya zene ne lenne ilyen fajdalmasan mely es szepseges. "Angie, Angie, where will it lead us from here? Oh, Angie, don't you weep, all your kisses still taste sweet I hate that sadness in your eyes But Angie, Angie, ain't it time we said good-bye?" megy mar a mandi...? lol.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!