Nőnap: női népzenészek koncerteztek a Fonóban

2017. március 09. 19:57

2017. március 8-án különleges esemény volt a Fonóban: női népzenészek adtak fantasztikus koncertet nőnap alkalmából.

2017. március 09. 19:57

Egyébiránt egyre több a nő a népzenészek közt, több női prímás is zenél rendszeresen a táncházakban és koncerttermekben, nem is beszélve az énekesnőkről.

A fellépő muzsikusok: Virágvölgyi Márta, Salamon Beáta, Lovászi Irén, Strumann Jenőné Toncsi, Kuczera Barbara, Páll Éva, Csernók Klára, Szabó Adrienn, Csoóri Sándorné Kálna Natália, Mészáros Erzsébet, Turi Luca, Szileszki Angéla, Nagy Dóra, Héjja Bella Emerencia, Römer Judit, Blumenschein Alinka, Nyitrai Lilla, Márczi Anna, Pék Zsuzsanna, Hermann Mária, Éri Kati és Szilágyi Boglárka.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2017. március 13. 08:46
Kezd elegem lenni a nő-férfi megkülönböztetésből. Mármint hogy mindig erről beszélnek. Van elég sok természetes különbség a 2 nem között, de azzal, hogy kihangsúlyozzák, valamiféle sanda szándékot érzek. Minek? Mindkét nemnek megvan a maga feladata, és a maga NEHÉZSÉGE. Kurva nehéz férfinak is lenni, főleg a mai szar világban, ahol intézményileg nyomják el a férfiakat.
rojtos
2017. március 10. 08:29
Rettenetes,felháborító, elfogadhatatlan amit tesznek. Libsi [elferdült]szemmel nézve. A saját ünnepükön is dolgoztatják őket.
békalepcse
2017. március 09. 20:46
Oszt még feka zenészek akarnak ide jönni osztani az észt zeneileg... Meg megélni belőle. Rengeteg kiváló zenészünk van, akik egyéb másból is képesek megélni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!