Rap és feminizmus - Kemény Zsófi új utakon

2017. július 01. 12:48

Kemény Zsófi, a hazai slam-szcéna ismert képviselője most rapben utazik.

2017. július 01. 12:48

Kemény Zsófi eddig a slam műfajában alkotott, azonban az Index elkísérte a Kolorádó Fesztiválra, ahol raperként is kipróbálhatta magát. Mint fogalmazott, hideget és meleget is kapott új próbálkozásaiért, ami egy egész albumot is eredményezett, Piaci rés címmel.

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2017. július 03. 11:14
Szerintem is vaccpaör reloaded. Egyébként takaros kis teremtés, csak két szó után le kell venni a hangot a videóról, mert az affektálása és a manírjai halálra idegesítenek.
kzs2
2017. július 03. 08:17
Slam műfaj tényleg egy vicc főleg azok, akik ezt a műfajt zsűrizik .... Nevetséges, hogy milyen alkotásokat szoktak legjobbnak értékelni...
yes_we_can
2017. július 01. 23:44
Piaci rés. Ő mondta.
hajjaj
2017. július 01. 20:43
Na itt van a "milliomos " besugó next : " Zoltán Kőszegi 19. Mai 2014 · Az első napom munka nélkül! Felére csökkentettem az internet és TV előfizetési díjamat így havi 8000 forint spórolást értem el! Lemondtam a telefon előfizetésemet, mert már régen lejárt a hűségidőm és feltöltősre raktam át. Itt spórolok havi 4000 forintot. Levágtam az udvarban a füvet és elkészült jó 1 napos munka után az önéletrajzom, ami remélem, hogy ki fog tűnni a többieké közül. Most várom a kinyomtatott változat kézhezvételét, hogy én is megtekintsem, hogy a kezemben is olyan hibátlan, mint amit a monitoron látok. Ha minden ok, akkor holnap keresés és szétküldés a szélrózsa minden irányába Ma még lakóközgyűlésre is megyek. Mennyi minden belefér az ember életébe! Most jöttem rá, de a baj azért még létezik!" Persze,hogy ki fog "tűnni" ! " " vizhangos" lesz! Na ez mesélte,hogy egyetemet végzett. Ki fog " tűnni" Látjátok, efajta senkiket szervezett be a kádár titkosszolgálata és efajta senkik írták rólunk a jelentéseket. Ki fog "tűnni" ! Most efajta senkik szeretnék visszahozni a régi kiváltságaikat. Ki fg "tűnni". https://www.facebook.com/zoltan.koszegi.16
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!